Taidenäyttelyn avajaiset ;)

Puheita puolin ja toisin. Hymistelyä. Pönötystä...

Tai ei sittenkään mitään näistä. Minulla oli suuri kunnia saada viettää minun, Vernan, Pajun, Taimin, Raitan ja Iiriksen taidenäyttelyn avajaisia aika rennossa seurassa. Pajun eskarin väki tuli katsomaan taulujamme. Lapset lauloivat Mörrimöykkylaulun. Mörrimöykkytaulu olikin sopivasti ensimmäinen taulu. Kiersimme näyttelyn lasten kanssa ja he kommentoivat ihanasti: " Siinä on puolikas enkeli. Siinä lapset ovat lähteneet merenrannalle leikkimään. Miksi tuossa on tuollaista ruttua? "jne Joku kävi sipisemässä äidilleen, että hänellekin pitää käydä ostamassa maalit ja muut vermeet. Tämähän minulla oli tavoitteena. Saada joku innostumaan taiteilusta, jes! (Taiteilun merkityksestä- puheenvuoro myöhemmin blogissani)

Useampi lapsi kertoi pitävänsä eniten Pajun "Iloinen enkeli"- taulusta. Sen olenkin esitellyt blogissani aiemmin. Minustakin se on valtavan ihana taulu. Ja eivätkö nuo pikkutyttöjen peikkotaulutkin ole aika hellyttäviä?

Iloinen enkeli, Taulukokonaisuus: Kun sängyssä lapsia on yksitoista...(Peikkoäidin kehtolaulusta) ja Magdaleenalla sukka on rikki

Ajattelin ensin, etten voi tehdä tästä blogipäivitystä, koska päivitys on kuiva ilman kuvaa. Mutta sitten päätin tehdä näin, niin minun ei tarvitse alkaa kysellä kuvien julkaisulupaa.

Kiitos Herkkusuut ja Sokerihiiret! Toivottavasti innostutte maalaamaan:)

4 kommenttia

 1. Ihanat taulut...taitaa tuo enkelitaulu olla minunkin suosikki...vaikka kyllä nuo yksitoista lastakin on mieleinen..:)

  VastaaPoista
 2. On kyllä suloisia tauluja, taitavia maalareita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lapset maalaavat yhtä mielellään, kuin äitinsä(säälin lattioitamme ja vaatteitamme;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!