Mennyttä- ja uutta vuottaVuosi 2014 oli innostava ja tarjosi yritykselleni ja minulle monta huippuhetkeä. Se oli myös työntäyteinen, jos maalaustyötä voi työksi kutsua. Maalasin niin ahkerasti kaiket illat, etten muistanut harrastaa riittävästi liikuntaa. Liian usein jätin lenkin tekemättä. Nämä liikkumattomat kilometrit asettuivat kiltisti vyötärölleni. Tämä on toki merkittävä saavutus, mutten osaa oikein iloita siitä. Olin äitinä usein kärsimätön ja puolisona kiittämätön. En ollut riittävän hyvä ystävänä. Näitä kipuilen. Sen lisäksi, että haluaisin olla parempi äiti, puoliso ja ystävä, minun pitäisi pitää parempaa huolta itsestäni. Mutta tohdinko ottaa niitä uuden vuoden lupauksiksi? Ovat niin suuria lupauksia, että ne pitäisi pilkkoa jotenkin...


Ainakin lupaan maalata edelleen. En osaisi elää muuten. Olen onnellinen ja kiitollinen jokaisesta tilaustaulusta! Viime vuonna sain maalata ihaniin koteihin, mukaville ihmisille tauluja tilauksesta.
 
Melkein kiljuin riemusta viime keväänä, kun minulta pyydettiin maalauksia Asuntomessukohteisiin Jyväskylään ja Loma-asuntomessukohteeseen Kalajoelle. 
 


 Viime vuonna tein monta taulukeikkaa Helsinkiin, Ouluun ja Jyväskylään. 
 
 Lomareissun teimme BudapestiinMerkittävintä tänä vuonna on ollut tutustua uusiin ihmisiin. Ensimmäiseksi heistä mainitsen erään pariskunnan, jonka ansiosta sain kutsun pitämään taidenäyttelyä Pohjois-Saksan Hampurin, Suomalaiselle Merimieskirkolle. Tähän näyttelyyn toivottiin meri-, laiva-, ja enkeliaiheisia maalauksiani. Niimpä matkustan tauluineni kesän alussa Hampuriin. Tätä matkaa odotan innolla ja jännityksellä. Ajattelen reissun olevan tämän vuoden yksi  kohokohdista.

Muihinkin merkittäviin, mukaviin ja kannustaviin ihmisiin olen tutustunut. Arvostan sitä todella paljon! Tämä pariskunnan ja näiden muidenkin ihmisten esimerkkiä haluaisin noudattaa. Puhua toisista hyvää, edistää toisten mahdollisuuksia. Siinä olisi tavoitetta, ei vain vuodeksi, vaan koko elämäksi.
Tämän vuoden aikana olen saanut myös uusia yhteistyökumppaneita ja jälleenmyyjiä. Tänä vuonna saan ainakin yhden uuden, mutta kerron siitä tuonnempana.Tänään olen täyttänyt kalenteriin kaikkien perheenjäsentemme syntymäpäivät ja varatut menot. Merkkasin mm. esikoiseni rippijuhlat, siskoni häät... Moneen ruutuun tuli kirjoitus: Näyttelyn pystytys, näyttelyn purku...
Jos kaikki menee, kuten on suunniteltu, Hampurin näyttelyn lisäksi pidän taidenäyttelyni Huhtikuussa Tuusulassa,  Kokoushotelli Gustavelundissa

Heinäkuussa saan mennä pystyttämään näyttelyni Seitsemisen luontokeskukseen. Menemme sinne koko perheellä. Seitseminen on meidän joka kesäinen retkikohteemme. Tänne vien maalauksia kesäöistä, sillä juuri kauniit kesäyöt ja loma, tulevat ensimmäisenä Seitsemisestä mieleen. Se on ihana paikka! (alla kuvia kesäreissuilta Seitsemiseen)


 


Elokuun viidennen päivän kohtaa kirjoitin; Virpi 40v! Kirjoitin sen siksi, että muistavat ostaa lahjoja tai no ainakin onnitella;) 40 kuulostaa hurjalta luvulta, mutta olen sopeutunut ajatukseen. Elokuussa minulla on näyttely Nurmon kirjastossa. Muista syksyn näyttelyistä en vielä tiedä.

Tilaustauluja on odottamassa mukavasti. Muutamaa olen jo aloittanut maalaamaan.

  16 kommenttia

 1. Hyvää alkavaa vuotta, Virpi. Hienoja suunnitelmia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai siis alkaNUTTA vuotta...mä taidan olla vielä viime vuodessa ;)

   Poista
  2. Hyvää tätä vuotta sinulle Kirsi! ja menestystä yrityksellesi! Muuten viime vuonna tutustuin mm. sinuun:)

   Poista
 2. Hyvää uutta vuotta sinulle ja perhellesi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää uutta vuotta sinulle ja koko perheellenne ja paljon luovia pistoksia:)! ja leivontapuolellekin. Niitä kävin silloin tällöin lukemassa, kun aktiivisemmin kirjoittelit

   Poista
 3. Puuhakas vuosi on tulossa teillekin! Meilläkin on tänä vuonna ylioppilasjuhlat JA rippijuhlat. Ja raksan loppusuora, pakkaaminen, muutto toiseen kaupunkiin jne... Kiirettä pitää, varsinkin tuolla kesällä, johon nuo kaikki ajoittuu. Mutta tuleepahan kertarysäyksellä hoidettua sitten kaikki :-D

  Hyvää alkanutta vuotta teille!

  VastaaPoista
 4. Mukavalta kuulostaa mennyt vuosi ja uudet suunnitelmat. Maalailun iloa ja eloa arkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Ihanaa ja elämäntäyteistä eloa sinulle!

   Poista
 5. En ole mikään taiteilija, mutta kylläkin sellaisen lapsi. Isäni maalasi merinäkymiä ja vaahtopäitä veitsellä. Koivut näyttävät upeilta!
  Oma keskimmäiseni on Steinerkoululainen ja oikein imee sen taideopetusta. Akryylimaalit ovat harjoittelussa ja haaveena on lukion jälkeen jotkut taideopinnot. Kannustan täysillä. Itse en osaa ilmaista kuvataiteen kautta mitään.
  Nautin kyllä siitä valtavasti ja arvostan teitä taiteentekijöitä. Olette sellaisia " olevaisen tulkkeja".
  Elämän rikkauksien täyttämää vuotta 2015!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle myös onnellista ja innostavaa tätä vuotta! Kannustahan vaan lastasi maalaamaan tai tekemään mitä muuta tahansa luovaa juttua. Siitä saa itselle paljon ja sitä voi jakaa toisille.

   Poista
 6. Ihania nuo sinun taulut! Huippu, että olet saanut niitä näytille. Harmi kun missasin sen Cafe Hipun näyttelyn...Maalaamisen iloa ja joidenkin uuden vuoden tavoitteiden toteutumista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisu! Luulempa, että tuon vastakin Hippuun tauluja. Se on niin kiva paikka! Tänä vuonna vielä ainakin yksi näyttely, joka mahdollisesti toteutuu eteläsuomessa, mutten tohdi siitä vielä enempää kertoa. Siksi en ole varannut vielä Hippuun uutta näyttelyä, ettei mene liian tiukalle. Tervetuloa myös katselemaan taulujani tänne Seinäjoelle, jos on täälläpäin kulkua:) Onnellista uutta vuotta sinulle!

   Poista
 7. On ollut mahtavaa Virpi tutustua sinuun vuonna 2014 ja tästä on hyvä jatkaa. Olen myös iloinen että sain teettää sinulla meidän kotiin taulun, jota saan ihailla päivittäin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!