Helsingissä


Seinäjokisia bloggareita kävi katsomassa näyttelyni kirjastolla. On mahtavaa tutustua uusiin, mukavanoloisiin ihmisiin! 

 Linkki saltunraitti blogiin

Matkalla
 
Heti blogitapaamisen jälkeen hyppäsin Helsinkiin menevään junaan. Saimme hyvän hoitajan lapsille, joten pääsimme pitkästä aikaa mieheni kanssa kahdestaan reissuun. Perjantaipäivän kiersin kirppareita ja sain vähän sylitellä pientä veljenpoikaani, joka on samannäköinen eli yhtä suloinen, kuin veljeni (pienenäJ). Heidän ilmeensäkin ovat aivan samanlaiset. Tunsin itseni vanhaksi. Muistan nimittäin aivan hyvin, millainen veljeni oli pienenä. Hoidin häntä silloin paljon.

Tämän kodin seinällä on yksi tauluistani. Kuvasin kännykkäkameralla sen.


 
 
Kirppiskierroksella
 
Perjantai- iltana saimme kutsun ystäviemme luo. Erikoista ja hienoa olla joskus kylässä niin, että vain jutellaan ja jutellaan ja syödään ihan rauhassa. Tavallisesti kyläillessä pitää välillä vähintään vaihdella vaippoja ja palvella lapsia ruokapöydässä. Ihania kyläilyitä nekin, mutta muistimme nauttia tästä kyläilystä ja oleilusta.

Kuvasin täälläkin maalaamaani taulua. Molemmat kodit ovat kauniita ja tyylikkäitä, joten tunsin hienoista ylpeyttä, että tauluni olivat päässeet näihin koteihin. Siksi itserakkaasti myös kuvat. 
 


 
 

Tosi hyvää!

 

Lauantai aamupäivällä punnitsin mielessäni, että kumpaan menen; Ateneumiin vai Kiasmaan. Kiasma veti voiton, sillä Ateneumissa kävin kesällä. Kiertelin ihan rauhassa näyttelyt läpi ja olin vaikuttunut. Eniten minuun teki vaikutuksen juuri pystytetty Alfredo Jaarin näyttely. Jaarin teokset: valokuvat ja videot, tilateokset käsittelevät ihmisen ja yhteiskunnan moraalia, ihmisen vastuuta omasta ja muiden kohtalosta. Teokset käsittelevät vaikeita aiheita, kuten sotia, kansanmurhia, pakolaisuutta, mutta myös median tapaa kuvata tai jättää kuvaamatta, näitä aiheita. Näyttely on  Kiasmassa 11.4 - 7.9. Kannattaa käydä katsomassa!

Vastapainoa surullisille aiheille toi Ars Fennica 2014, sekä Kiasma Hits näyttelyt. Osa teoksista oli mielestäni hienoja, osa ei niinkään, mutta nämä ovat niitä makuseikkoja.


Pyörähdys hulluilla päivillä
 
 
Hotelli Seurahuone
 
Oli mukava reissu! Oli ihanaa palata taas kotiin, vaikka jo yöllä yksi pienistä alkoi valitella korvakipuaan. Mieheni sai näin syntymäpäivänsä kunniaksi viettää päivystyksessä peräti viisi tuntia!(ja tämä taas ei liity taideblogiin mitenkään)
 
 
Niin ja Sydämellisesti tervetuloa uudet lukijat!

(Kuvat otettu i-phonella) 


 

6 kommenttia

 1. Voi mikä irtiotto!! Ja ehdit tehdä vaikka mitä :) Teitkö hyviä kirppislöytöjä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin hämmästelin, miten paljon ehdin nähdä ja kokea piienessä ajassa. Tein kirppareilta hyviä lastenvaatelöytöjä.

   Poista
 2. Ihana matka teillä! Nuo taulut ON ihania...kelpaisi kyllä meidänkin seinälle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos mieltä ylentävästä kommentista:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille! Oli niin mahtavaa! Olet sinä uskomattoman taitava! t. A

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kivasta illasta ja kommentista!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!