Kevään juhliin

Olen teettänyt uuden korttimalliston kevään juhliin.
Tyttö ja auringonkukat- kortti on teetetty taulusta, jonka olen tehnyt tilaustyönä rippitytölle lahjaksi. Tästä taulusta olen saanut paljon kivaa palautetta. Ajattelen sen sopivan hyvin rippikortiksi, mutta myös valmistujalle, ylioppilaalle, kotoa muuttavalle tai synttärikortiksi.

Enkeli ja koivut kortti on taulusta: Mua koskettaa voi siipi enkelin... Halusin tauluun onnellisen tunnelman ja enkelille ujon hymyn. Tämä taulu on parhaillaan Seinäjoen kirjaston näyttelyssä. Tämä kortti sopii mielestäni rippikortiksi, ristiäiskortiksi tai kortiksi surevalle.

Matkaan- kortin kulkuripoika on itsevarman näköisenä lähtemässä reissuun. Kuvaan halusin tuoda yhtä aikaa iloisen rennon, mutta vähän haikean tunnelman. Ajattelin tämän kortin kotoa muuttavalle, rippinuorelle, valmistuvalle tai ylioppilaalle.

Halaus- taulun olenkin jo esitellyt blogissani. Kortti kihlaparille, hääparille tai kortti rakkaalle...


Blogin Korttikauppaan tästä

Kortteja myy Seinäjoella Hyllykallion Prisman Idea Nalle

Taulujen ja korttien jälleenmyyjät
2 kommenttia

  1. Ihania kortteja! Saako näitä juhlakortteja ykspuoleisina?

    VastaaPoista
  2. Nämä neljä korttia ovat tällaisia taittokortteja. Kaikki muut kortit ovat postikorttimallisia. Korttikaupasta näet muut kortit. http://keltainenkeinutuoli.blogspot.fi/p/tasta-galleriaan-ja-korttikauppaan.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!