Farmarikesä

Kesä taisi tulla. Vielä viikon ajan on aikaisia aamuherätyksiä, mutta läksyjä ei lienee juurikaan. Meidän kesään kuuluu ainakin reissu Budapestiin. Kotinurkillakin on nähtävää, nimittäin Farmari on tänä kesänä Seinäjoella viikkoa ennen Juhannusta. Farmari oli viimeksi vuonna 2013 Seinäjoella. Lapset ovat monesti muistelleet sitä reissua. Menimme sinne kävellen. Otimme mukaan piknikviltin ja eväitä. Pidimme välillä evästauon ja jatkoimme taas.
Perillä ihailimme lampaita, vuohia, lehmiä, sikoja, hevosia ja alpakoita. Söimme ruokaa katukeittiöstä ja jälkiruoaksi oli jugurttimaistiaisia. Vietimme siellä koko päivän. Tuon reissun jälkeen päätimme, että seuraavana kesänä otamme meille kanoja tai lampaita. Päädyimme kanoihin. Sitä seuraavana kesänä tuli sekä kanoja että possu. Emme kuitenkaan koe olevamme aitoja maalaisia, vaan kovasti on opittavaa maaseudusta ja sen eläimistä.Tänä vuonna on panostettu erityisesti maku- ja taito-osastoon.  Sieltä saa mukaan ostettavaa lähiruokaa sekä käsitöitä, sisustustuotteita, lastenvaatteita ja taidetta.

Viimeksi löysin Taito-osastolta Napikas nimisen yrityksen, joka tekee ihania lastenvaatteita. Ostin heiltä monta lasten tunikaa ja takkimekkoa. Olen ostanut heitä sen jälkeen useamman kerran vaatteita. Takkimekot ovat ihania kesäiltojen takkeja ja talvisaikaan neuletakkien korvikkeita. Ne ovat kestäviä ja näyttävät hyvältä kymmenien pesujen jälkeen. Napikkaan tuotteet ovat laadukasta, suomalaista käsityötä! Olen iloinen, että Napikas tulee tänäkin kesänä Farmariin.


Farmari on Seinäjoella tänä kesänä 14. - 17.6.Tulkaapa Seinäjoelle!Kaupallinen yhteistyö Farmarin ja Napikkaan kanssa.

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!