Tunturikoivu

En tiedä, kumpi on ihanampi aamun- vai illan valo. Molemmat kiehtovat. Eilen aamulla ihailin aamun valoa matkalla Mikkeliin.  Ihailin heräävää kevättä ja ensin peltomaisemia ja sitten järvimaisemia. Ajattelin, että muistavatkohan Jyväskylän seudun ihmiset olla onnellisia, kun heillä on niin kauniin järvet.


Asuntomessut ovat tänä kesänä Mikkelissä 14.7. -13.8. Alue on Saimaan rannalla. Maisemat ovat huikean kauniit! Lähes joka tontille on näkymä järven selälle. Ovat varmasti onnellisia kodeistaan.
Messualueella oli kuhinaa, sillä perjantaina on lehdistöpäivä. Kodit pitäisi saada mahdollisimman valmiiksi siihen mennessä.

Vai ottavatko itäsuomalaiset tämän letkeämmin, kuin Eteläpohjanmaalla. Iloisesta itäsuomesta puhuivat ja huitoivat päästäkseen kuvaan:).Taidettani tulee siellä messualueen ensimmäiseen kotiin, kohde 1. Se on siis aivan alueen alussa Sievitalon koti Tunturikoivu140.

Tämä koti on jo valmis ja sisustuskin hyvin pitkällä. Kattoa ja piha-alueita olivat viimeistelemässä. Tämän kodin hauska ja huomiota herättävä yksityiskohta on nämä keltaiset pylväät terassilla. Tykkään tästä kodista erityisesti, sillä se on sisustettu raikkaasti ja tunnelmallisesti. Se on myös juuri sopivan kokoinen kahden aikuisen ja yhden nuoren koti. Kodissa on tilava, avara olohuone ja sopivan kokoiset makkarit. Terassitilaa on runsaasti.


Tällaiselta näyttää valmis Sievitalojen Tunturikoivu. Kuva otettu heidän esitteestä.

Tämän messukodin sisustussuunnittelijana toimii Linda Baki. Olemme soitelleet ja viestitelleet Lindan kanssa ja näin suunnitelleet maalauksiani. Oli kiva tavata tämä uusi yhteistyökumppanini nyt livenä. Yhteistyömme on sujunut todella mutkattomasti. Mukava, että meillä on jo uusia yhteistyökuvioita vireillä
Tähän kotiin tilattiin iso taulu, jonka pohjana oli talon asukkaiden hääkuva. Valokuva oli otettu Mikkelin Naisvuorelta ja takana näkyi Mikkelin merkittävimpiin maamerkkeihin kuuluva näkötorni. Tein maalaukseni ihan eri kulmasta, kuin valokuvassa oli, mutta tuo torni pääsi maalauksessa isoon osaan.


Toinen tauluistani on koivunrunkotaulu, joka sopii väritykseltään tähän kotiin oikein hyvin.

Tämän kodin yhteen huoneeseen tulee yksi iso Manuela Bockon maalaus.

Tässä kodissa, kuten kai muissakin tänä kesänä, on runsaasti viherkasveja.


Sekä keittiössä että kylpyhuoneessa on kauniit laatat.


Ajelin samana päivänä kotiin ja ehdin vielä tyttäreni kanssa metsään ilta-auringon aikaan. Ihailimme ilta-auringon kajoa puiden välissä ja metsän tunnelmaa. Ajatella, että meidän kodin lähellä on näin kaunista. Muistammeko me olla onnellisia siitä? Onneksi tänä iltana muistimme.


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!