Taideilta Oulussa ja vuosikalenteri

 
Olen saanut useita kyselyjä taideillasta tai - näyttelystä Oulussa. Itseänikin ajatus on innostanut, mutta koska olen ollut niin monta vuotta poissa Oulusta, en enää muista tai tiedä paikkoja, missä illan voisi pitää. En myöskään tiedä ketä pyytäisin laulamaan tai soittamaan. Mielestäni musiikki kuuluu näihin iltoihin olennaisena osana.

Viime viikolla sain viestiä ihmiseltä, joka alkoi ehdotella taideillalle paikkoja ja lupasi hommata elävää musiikkia paikalle. Kiitos! <3 Ilta oli nopeasti sovittu. Olin innoissani ja olen edelleen.

Minulla on valmiina muutamia tauluja Oulua varten ja nyt maalaan innolla uusia.
Tiedättekö sen laulun "Maailma jääkukkien takana"? Minusta se on kaunis. Ostin muutamia vuosia sitten Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajien saman nimisen kuorolevyn. Olen kuunnellut levyä erittäin ahkerasti. Maalasin tämän laulun aiheesta taulun ja siitä tulee Oulun taideillan nimi.

Taideilta on Oulussa salaattibaarissa tai sillä nimellä sitä kutsuttiin silloin, kun me olimme nuoria ja kävimme siellä syömässä. Nyt sen nimi on Salad & Cafe Olivia. Olivian sivuille tästä. Osoite on Kirkkokatu 33.

Nyt on mahdollista esittää toiveita iltaa varten? Isoja vai pieniä tauluja? Mitä aiheita?

Osa tauluista on paikalla vain sen illan, osa jää Olivian seinille taidenäyttelyyn.
 
Tänään sain painosta 2016 vuosikalenterit. Ne ovat myynnissä TÄÄLLÄ korttikaupassa.
Kalentereissa on kierrekiinnitys, nimipäivät sekä vähän tilaa omille merkinnöille. Lahjoitan jokaisesta myydystä kalenterista 1e sos-lapsikylälle.
 
Kalenterin hinta on 13e
 
Oulun taideillassa arvotaan kaikkien kävijöiden kesken yksi kalenteri ja muitakin Keltaisen keinutuolin tuotteita.
 
  
 

5 kommenttia

 1. Hei !

  Kuulostaapa tosi mielenkiintoiselta - melkein ennenkuulumattomalta Oulussa ?
  Mukava ajatella, että hyvä musiikki virittää katselemaan taidetta kuin menisi johonkin erityiseen tilaan jossa saa kaikessa rauhassa tutustella koko tilanteeseen ja se myös rentouttaa kun on tilaisuus jossa voi olla itselle tuntemattomia ihmisiä.
  Ajattelin kyllä että jos vain mahdollista noudatan kutsua. Ei varmaan ole kiellettyä vaikka panee kutsua eteenpäin?
  Onnenkantamoisen kosketusta tapahtumalle!

  terveisin S

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa! Tätä olen odottanut ja ehdottomasti tulen tauluja katseleen. Lapsi ja -keijuaiheiset taulut kiinnostaa, kauniit harmaansävyt ripauksella hentoa v.punaista/lilaa. Omalle seinälle kovasti haaveilen sinun taulusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydämellisesti tervetuloa! Jokunen keijukin on tulossa mukaan:)

   Poista
 3. Kerrankin jotain erityistä Oulussa ja itse saa "kutsun" liian myöhään. Tästä lähtien het kerralla innokas blogin lukija :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!