Lahjatoiveita

 
 
Minulla on yksi poika. Hän on onneksi kiinnostunut tekniikasta ja valokuvauksesta. Minä olen kiinnostunut valokuvauksesta, mutta tekniikka on minulle vaikeaa. Viime keväänä kerroin täällä blogissani ostaneeni Olymbuksen (om-d E-M 10)Seinäjoen Foto Formasta. Olen ollut erittäin tyytyväinen kameraan. Synttärilahjakseni ostin siihen 45mm objektiivin.  Se lisäsi entisestään valokuvaamisen riemua. Kamera on päivittäisessä käytössä.  Enimmäkseen kuvaan tauluja ja lapsia. Jonkin verran myös luontoa ainakin keväällä ja kesällä. Poikani kuvaa enimmäkseen luontoa ja sisaruksiaan, mutta joskus esim. äitinsä sukkia. ( Rakas joulupukki, kiitos näistä sukista vuosia sitten. Ne ovat olleet tosi mukavat. Nykyisin näissä on hyvät liukuesteet, mutta varpaita palelee. Voisinkohan saada tänä jouluna uudet? En tarvitse mitään muuta, paitsi voit sinä tuoda vielä yhden Pandan konvehtirasian. Toivoo Virpi.)
 
 
Kävin poikani kanssa yks päivä Foto Forman ja Olymbuksen järjestämällä kamerakurssilla. Kurssin piti bloggari, valokuvaaja Veera Korhonen. Sain monta hyvää vinkkiä sisällä kuvaamiseen. Minähän tapaan raahata taulut pihalle kuvattavaksi, mutta näin hämäränä aikana siitä ei ole paljoakaan apua. Kurssilla opin säätelemään valkotasapainoa ym. Onneksi otin poikani mukaan. Olemme yhdessä kerranneet kotona kurssin oppeja. Aion mennä joulun alla Foto Formaan ostoksille. Lapsilla on sen suuntaisia toiveita, mutten vielä tiedä, mitkä niistä raaskin toteuttaa. ps.Tämä ei ole maksettu mainos. Olen vain tyytyväinen asiakas.

Tässä aiempi postaus kamerasta
 
 
 
 
 
Eilen paistoi aurinko! Ihan hetkisen vaan, mutta me huomasimme sen yhtä aikaa 4 vuotiaan tyttösen kanssa ja ryntäsimme heti pihalle. Emme pukeneet edes ulkovaatteita. Onneksi, sillä sitä kesti niin hetken aikaa, että olisi ehtinyt jo mennä piiloon sillä välin, kun olisimme pukeneet. Otin kuvan todisteeksi.
 
 
 
    Tämä on uusin tilaustaulu. Lähetin sen eilen matkahuollon mukana Naantalia kohti. 

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!