Joulumarkkinoilla

Eilen aamulla, kun heräsimme oli satanut lunta! Ihanan valkoista ja jouluista! Pikkutytöt heräsivät aikaisin ja huomaisivat lumen. Tekivät eväät ja menivät pihalle aamupalalle. Todella harvinaista, että meidän lapset ovat lauantaiaamuna ennen yhdeksää ulkona.
 
Minä otin mukaani kaksi tyttöä ja lähdimme Lapuan periteisille joulumarkkinoille. Matkalla kuuntelimme joululauluja ja tunnelmoimme.
 
 
 
 
Vanhan Paukun piha-alue oli oikein jouluinen. Päivän mittaan sade muuttui räntäisemmäksi, joten ihmiset kastuivat. Asiakkaita oli alueella todella paljon. Luulen, että tänään on myös paljon väkeä liikenteessä.
 
 
Minun pöytäni sijaitsee Taidemuseon myymälässä. Siellähän on tavallisestikin tuotteitani myynnissä, mutta tänä viikonloppuna paljon enemmän, kuin yleensä. Samassa tilassa pitää markkinapöytäänsä myös Murupumpulan Kristiina.
 
 
 
Museokaupan Pirkko opettaa tekemään mikrouuni huopasydämiä (materiaalimaksu 2e).
 
 
...On hevosajelua, puurotarjoilua, torvisoittokuntaa,  joulupukkia...
 
 


 
 
 
 

 
 
 Taidenäyttelyssä on menossa "Hyäryllistä" - näyttely, joka on erittäin mielenkiintoinen. Tämä näyttely kiinnostaa myös lapsia.  Taidemuseoon on tänään vapaa pääsy.
 
Tämä valuva kynttilä pääsee kuulemma Kiasmaan. Se on tehty purukumista:)!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lettipäitä
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tämä seinä yksityiskohtineen on minun mielestäni kaikkein mielenkiintoisin ja erikoisin. Tässä riittää katsottavaa ja ihmeteltävää pitkäksi aikaa. Tämä on yhtä aikaa kaunis ja kammottava.
 

 Lapuan Kankurit viettävät markkinoita uusissa, avarissa tiloissaan. 
 
 
 
 
 
Ihmeellistä: Olen hereillä 06.00! Olin markkinatunnelmasta illalla niin poikki, että menin nukkumaan jo ysiltä. Se on erittäin poikkeuksellista. Uni ei riittänyt herätyskelloon asti. 
 
Tervetuloa Lapualle!
 
 
 
 

 

  

 

   

 

 

 

 

1 kommentti

  1. Ihania juttuja ja voi harmi tuolla joulumarkkinoilla olisi ollut kiva piipahtaa. Niin kivan näköistä tunnelmaa ja upeaa taidetta ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!