Stockholm

Meillä oli vastikään iltasatuna Astrid Lingrenin Saariston lapset. Pitkä satu kesti monta iltaa. Se on älyttömän hyvä kirja. Niin hyvä, että melkein odotin illalla, että pääsin lukemaan iltasatua. Osin sen teksti on vaikeaselitteistä, joten jouduin selittämään toisinaan tapahtumia omin sanoin nuorimmille. Kirjan loppupuolen tapahtumat ovat jännittäviä ja surullisiakin, että siinä on kestämistä:)


Aiemmin syksyllä kävimme Tukholmassa. Laivamatkalla mietin, että missähän sijaitsee Såltrokan? Tästäköhän ne kulkivat veneellään saareen? Kallioiden muodot ovat kiehtovia. Olen halunnut maalata niitä useisiin tauluihini. Minä en nauti olla merellä, mutta rannalla nautin. Melkein kaikki merimaalauksenikin ovat rannalta päin:).

Meidän matkamme sattui yhtä aikaa Helsingin design viikon aikaan. Kävimme Kaapelitehtaalla design marketissa. Väkeä oli tosi paljon ja nähtävää. Nämä viehättivät minua.
 Nämä Coston hatut viehättivät niin, että yksi niistä päätyi päähäni.

 
 
 
 

                     Noh, ei varmaan tarvitse edes mainita, että nämä kapeat kujat vaan viehättävät.


Päivä Tukholmassa on aivan liian lyhyt. Mutta jonkin verran saimme ostettua uusia vaatteita ja ihailtua kaupungin kujia. Sää ei meitä suosinut. Kastuimme. Onneksi seura oli tosi mukavaa, joten sateinen sääkään ei haitannut. 
Tällä reissulla ehdittiin kiertelemään vähän Helsingissäkin.

1 kommentti

  1. Kiva "palata" reissuun noiden kuvien tunnelman myötä! Kiitos seurasta, mukava matka oli!! S

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!