KohtaamisiaAloitetaan tällä. On tullut jo perinteeksi tämä onnittelujen kerjäys:)
Joulu näkyy meillä: korttikauppa käy vilkkaana. Minä koitan pysyä ajan hermolla ja tilata lisää niitä lajeja, jotka uhkaavat loppua. Muutaman viime vuoden korttimallin saa nyt puoleen hintaan.Lauantai-iltana saunan jälkeen selasin facea ja silmiin hyppäsi päivitys ..."paikassa Seinäjoki"... Tämän oli kirjoittanut ihminen, johon tutustuin n. 20 vuotta sitten, kun aloitimme työt samassa työpaikassa suunnilleen samaan aikaan. Meistä tuli heti hyvät kaverit. Meitä nauratti samankaltaiset asiat. Nauroimme paljon. Hän oli avoin ja välitön tyyppi. Puhuimme paljon. Työkaveruutemme ei kestänyt pitkään, sillä lähdimme molemmat jatkamaan opintojamme. Pidimme kuitenkin yhteyttä useita vuosia. Kävimme kahviloissa juttelemassa ja kun perheellistyimme, niin tapasimme toisiamme lastemme kanssa. Jaoimme äitiyden iloja ja haasteita. Jossain vaiheessa hän muutti perheensä kanssa toiselle puolelle Suomea ja minä kohta perheeni kanssa eteläpohjanmaalle. Vuosien päästä löysimme toisemme Facebookista. Harvakseltaanhan nykyisin tulee facea päivitettyä, mutta sen kautta olemme pysyneet vähän kärryillä toistemme elämästä. Lauantaina hän siis oli paikassa Seinäjoki tyttärensä kisamatkalla. Odottelivat junan lähtöä Rossossa. Minä hyppäsin auton rattiin ja olin 10 minuutin päästä siellä myös. Siinä sitten mietimme, tapasimmeko viimeksi tällä vai edellisellä vuosikymmenellä:) . Vaan olipa tosi mukava jutella ja päivittää kuulumisiamme. Oli yhtä helppoa jutella, kuin silloin vuosia sitten. Kiitos facebookin, ajelin hymyssä suin takaisin kotiin. 

Ovat nämä aarteita ihmiset, ystävät vuosien takaa! On ollut kiitollinen mieli tuosta lauantain kohtaamisesta sekä viikko sitten ystäväperheen yökyläilystä. Tämän perhe on ollut ystävämme iät ja ajat. Aina on mukava nähdä. Lapsillakin menee keskenään kivasti. Tulimme lausuneeksi ääneen tulevaisuuden haaveitamme. Ne osuivat osin yksiin. Teimme innoissamme reissusuunnitelmia kahden perheen voimin. Niistä suunnitelmista ja koko heidän vierailustaan olen saanut virtaa marraskuun tihkusateisiin päiviin.
Onneksi voi laitella jo jouluvaloja!


 
 
 

Viime- ja tällä viikolla olen maalannut tilaustauluja. Olen aiemminkin maininnut, että minulla on niitä aloituspäiviä, perusmaalauspäiviä ja lopetuspäiviä. Tällä viikolla on ollut lopetuspäiviä. Olen saanut valmiiksi useamman keskeneräisen taulun.

Eilen vein kolme taulua uuteen kotiin. Ihailin tämän kodin kauneutta, valoisuutta ja sydämellistä tunnelmaa. Tämän perheen lapset ovat muuttaneet omilleen ja pariskunta rakensi itselleen uuden kodin aika lähelle entistä kotia.
Näissä tauluissa näkyy tälle pariskunnalle tärkeitä, rakkaita asioita, värejä ja tunnelmaa. 
 

 
 
 
 
 
Tänään vein myös tämän koivutaulun taulun tilaajalle.
Taulu sai nimekseen valoisat koivut. Valoisa taulu valoisalle ihmiselle.
 

 
 
 
 
Valoisia päiviä toivotan. Toivotan vaikka keinovaloisia päiviä tai kynttilän valoisia iltoja.
 
  

 

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!