Keväisiä kortteja

Korttikauppaan on ilmestynyt lisää tuotteita.

Nämä kortit ovat vähän kaihoisia ja aika paljon kevätriemuisia.
 
Tällä kortilla voi vihjaista rakkaalleen, että on aika lähteä lomalle kahdestaan. Kortin nimi on "Oi toukokuu" Tämä kortti sopisi kihla- tai hääparillekin.
 
Tämä on kortti hänelle, joka on muuttamassa kotoa tai lähdössä reissuun. Tai tämä on kortti hänelle, jolle haluamme toivottaa voimia. Tämän kortin nimi on "Voimaa!"
 
"Vastasyntynyt" kortti oli loppuunmyyty, joten tilasin sitä lisää. Tämä kortti on heille, jotka saavat ihastella vastasyntynyttä. Heille, joiden elämään vastasyntynyt on tuonut valoa. Tätä korttia myytiin paljon joulun alla joulukortiksikin.

"Kevät puistossa" kortti on heille, jotka saavat voimaa auringosta. Se on heille, jotka rakastavat kevättä.
Tämä kortti on ystävälle. Tällä kortilla voisi onnitella myös synttärisankaria.


Tällä kortilla toivotetaan onnea uuteen kotiin. Tällä kortilla voi myös kiittää vieraanvaraisuudesta. Tällä kortilla voi myös kertoa koti-ikävästä tai kutsua kylään. Kortin nimi on "Kotona on lämmin".

Tämä kortti on muistoksi sille herkälle, kauniille tytölle, jonka sinä onnekas olet oppinut tuntemaan. Tämän voisi lähettää ihan muuten vaan tiedoksi, että minä muistan sinua. Kortin nimi on "Tyttö ja valon perhonen""Tyttö ja omenankukat" kortissa on tämä hetki ja tulevaisuus. Se voisi olla synttärikortti tai kortti ystävälle. Itse lähetän tämän kortin kummitytölleni.
 
 

2 kommenttia

  1. Kaunis tuo "kotona on lämmin". Muistanko väärin, vai oliko sinulla joskus julisteitakin myynnissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, on ollut A4 kokoisia. Vois taas jossain vaihees painattaa niitäkin

      Poista

Kiitos kommentistasi!