Valoisia tauluja ja arvonta

Eilen unohdin herättää ekaluokkalaisen kouluun. Tympeä alku päivälle. Hän vähän myöhästyi, mikä on harmittavaa, sillä ujon tytön ei ole helppoa mennä myöhässä kouluun. Tietysti mietin myös, että mitähän opettaja ajattelee, entä taksikuski. Hän oli kai käynyt takomassa meidän ovea, sillä näin unta ukkosmyrskystä. Tuntui, että koko päivä lähti vinksalleen tästä kämmistä. Hermot olivat kireällä ja meteli otti korviini. Aloin kuitenkin iltasella jo näytellä mummoa videossa, jota poikani ja hänen ystävänsä tekivät. Iltaa kohti siis päivä parani huomattavasti. Illalla maalasin jo valoisia ja vähän keväisiäkin tauluja.

 
 
 
Tämä päivä alkoi mukavasti, sillä sain lämminhenkisen puhelun heti aamupäivällä. Eräs tauluni omistaja halusi kertoa tarinan, miten oli saanut haluamansa tauluni itselleen. Tulin tosi hyvälle tuulelle tästä.
Muutama taulu on saanut alkunsa reissukuumeesta, jota podemme vanhimpien tyttöjeni kanssa. Olemme selailleet matkatoimistojen sivuja jo hyvän aikaa. Tänään sitten varasimme matkan. Se tahtoo tässä talvella tulla olo, että kevääseen on liian pitkä matka. Palelee. Kun on matka varattuna, niin mieli on jo vartin verran lomalla. 


 
 
Nyt on meneillään ARVONTA Syvältä -blogissa. Käykäähän osallistumassa. Syvältä blogin Sanna on blogituttuni. Käymme vierailemassa toistemme blogeissa ja kommentoimassa. Kerran Sanna tilasi minulta kortteja. Meni hetken aikaa, ennen kuin tajusin, kenestä on kyse. "Ai, olet SE, joka on Syvältä"; kysyin. "Syvältäpä, syvältä" vastasi hän:)


Lisään näitä tauluja tuonne kotisivujen Galleriaan myyntiin, kun ehdin.
Jos olet kiinnostunut jostain, niin laita sähköpostia virpi@keltainenkeinutuoli.fi

Ps. Uusimmat korttitilaukset vähän viivästyvät, kun odottelen niitä oikeinpäinkortteja painosta.

Hyvää Runebergin päivää toivotan!


4 kommenttia

 1. No olipas aamu! Onneksi se parani loppua kohden... Ukkosmyrsky :) Ihana taksikuski teillä kun huolehtii ... ja taulisi.. herkän kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Birgit! Joo, se aamu ei ollut parhaimpia. Pitääpä käydä vierailulla blogissasi.

   Poista
 2. Ihana vaalea taulu..
  Joo niin se monesti on että päivä ja mieli kirkastuu viimeistään siinä vaiheessa kun pääsee tekemään jotain luovaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eini! Tuo on totta, että mukava tekeminen tuo hyvää tuulta. Kotitöitä piisaa, niin on pakko keksiä joka päivälle jotain muuta vastapainoa

   Poista

Kiitos kommentistasi!