Kortit ylösalaisin

Uusi korttimallistoni ei ollutkaan ihan priimaa. Tai oli osa, mutta kaikkien vaakamallisten korttien takaosa on ylösalaisin. Harmittavaa. Huomasin sen vasta viikonloppuna (sekin harmittaa, että vasta sitten). Olen ehtinyt lähetellä niitä verkkokaupan asiakkaille jo jonkin verran.  Tänään vein ne painofirmalle takaisin ja saan tällä viikolla uudet oikeinpäin olevat kortit. Jos olet tilannut minulta ylösalaisin kortteja ja huomaat tämän, niin laita minulle sähköpostia, niin saat uudet kortit tilalle.
 
 
 

 
 Näissä kolmessa kortissa on takaosa ylösalaisin

 
Viikonloppu oli sosiaalinen. Kylästelyä ja vieraita. Uusia tuttavuuksia ja jo tuttujen kanssa juttelua. Mukavaa ja voimia antavaa.


Äskettäin vein pikkulikat kerhoon. Kaksoset päättivät huijata tätejä näyttelemällä toisiansa. Pukivat ylleen toistensa ulkovaatteet. Pikkusiskot lupasivat olla juonessa mukana ja kutsua näitä toistensa nimillä. Kouluttivat 2 vuotiasta, että mee sitte Taimin syliin, kun normaalisti hän menee Raitan syliin, jos tulee paha mieli. Matkalla hoksasivat, että olisi pitänyt maalata toisen tytön luomi poskesta piiloon ja piirtää toiselle se. Sitä hirinää kerhon aulassa, kun laittoivat toistensa naulakkoon vaatteet! Minäkin hirisin. Nolotti. Olisi tehnyt mieli paljastaa tämä huijaus, mutten voinut pilata tyttöjen iloa. Kohta menen hakemaan ja pääsen kuulemaan, että onnistuiko huijausyritys:)

Tästä se alkaa uusi viikko. Viikonloppuna Helsinkiin!:)

6 kommenttia

 1. Ai teilläkin on kaksoset. Hyvää kaksosten päivää!
  Hauska jekku tytöillä:) Meidän kaksoset on tyttö ja poika joten tuollaiset jekuttelut ei onnistu. Muuten heidän välistä yhteyttä ja kaveruutta on ihana seurata. Vaikka pieniä vielä ovatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillä on pian 6-vuotta täyttävät kaksostytöt. Hauska kuulla, että teilläkin:)! Kaksosilla on kyllä ihan erityinen sisarussuhde. Niin kimmpakivaa ja väliin raivokkaita riitojakin. Jekku oli onnistunut siinä mielessä, että tädit ovat jo valmiiksi sekaisin, kumpi on kumpi ja melkein, että kuka on kukin, kun vien neljä neitosta kerralla kerhoon.

   Poista
 2. Poiketkaahan Perttulassa, kun melkeen ohi ajatte, jos autolla olette liikenteessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kutususta Ride, mutta ei lähtä omalla autolla matkaan. On kyllä luvassa useampi Helsinginkeikka tälle keväälle, jotta jollain toisella kerralla pysähdytään teillä.

   Poista
 3. Kirjoitan sinulle
  "Onnittelen teitä, äidit ja isät,
  joiden sylissä soi kevätmetsä,
  lapsensilmien avoin laulu,
  toivon iloiset kevätpurot,
  Jumalan rakkauden pilvetön aamu,
  jonka valoa ei tarvitse epäillä." NR

  lapset asuvat hetkissä ja jakavat pieniä lahjoja sille joka pysähtyy lapsen lähelle terveisin S

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!