Pipomyyjänä (tai kauppa-apulaisena)

Olen myynyt melkoisen pinon pipoja tai ainakin vähän höyrynnyt myynnissä mukana (yritin voittaa ujouteni). Olin yhden päivän käsityömessuilla Lumilasten osastolla esittelemässä heidän tuotteitaan. Heillä on myynnissä taulujani lastenhuoneisiin. Niistä ei kylläkään messuilla oltu läheskään niin kiinnostuneita, kuin pipoista, joten myin pääasiassa niitä (pipo on pääasia;).
Ne ovatkin kyllä kauniita (meilläkin on niitä monta) ja ajankohtaisia lokakuisille messuille.
Sen vois kyllä ihan mainita, että Janne Kataja, joka oli mesuilla juontajana, marssi pöytään jututtamaan peikkotauluani.

Päivä meni Heidin kanssa nopeasti ja mukavasti. Ehdin vähän kiertelemäänkin ja ostin taas Napikkaalta takkimekkoja tytöilleni. Ne ovat käteviä, nättejä ja eivät mene miksikään, vaikka niitä pesee ja pesee.

Tänään alkaa Seinäjoen Art & Design viikko! Se ulottuu koko kaupunkiin.

 

Eilen sain valokuvattua lisää akustiikkataulujani. Nämä lähtevät esittelyyn ensi lauantaina Art & Design myyjäisiin, Rytmikorjaamolle klo 11-14.

Sitä ennen on se Taideilta ja avoimet ovet Itämäen talossa. Siis torstaina 9.10 klo 18-20. Tervetuloa molempiin! Lupaan, että torstaina kuulette kaunista musiikkia!                 Nämä koivut saavat tehostevärinsä, jos ostaja sitä toivoo. Toki muihinkin tauluihin saa.6 kommenttia

 1. Tosi hyvältä näyttää nuo akustiikkataulut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lyde! Ihan innostavaa maalata välillä tällaiselle pohjalle

   Poista
 2. Ihania akustiikkatauluja. Onko akustiikkataulut mitä materiaalia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sike! Taulut ovat turvepohjaisia levyjä, kotimaisia (Konto) Katso yläreunasta sivu: Taidetta akustiikkalevylle http://keltainenkeinutuoli.blogspot.fi/p/taidetta-akustiikkalevyille.html

   Poista

Kiitos kommentistasi!