Yhteistyötä


Minulla on uusi yhteistyökumppani ; sisusutussuunnittelija Marika Ritala-Mäkinen. Tästä linkki yrityksen sivuille: Marika rm. Marikalla on taito suunnitella ihania sisustuskokonaisuuksia koteihin ja julkisiin tiloihin. Jos suunnittelun tilaaja pitää taiteestani, niin pääsen jo alkuvaiheessa miettimään millaiset taulut tilaan/kotiin sopivat aiheiltaan ja väreiltään.

Täältä pääset näkemään yhden yhteisprojektimme: Yrittäjän kotitoimisto

 

                                                 Kuvat: Marika Ritala-Mäkinen

Tällä viikolla olen vienyt Sisustus room2:een akustiikkataulujani ja muutaman muunkin taulun. Elina myy niitä samaan hintaan, kuin minäkin.

Kun olin kantamassa omaa kuormaani sinne, niin samalla saapui iso pahvilaatikollinen muita uusia tuotteita. Ehkä ne ovat jo hyllyssä!
Suunnittelimme Elinan kanssa myös tauluja kohteeseen, johon hän on tehnyt sisustussuunnitelman. Luvassa on ripaus vaaleanpunaista...


Maanantaina vein IdeaNalle:een (Seinäjoen Prisman tiloissa) vuosikalentereitani myyntiin. Idea Nalle myy myös korttejani.

Kalentereita myy myös Kahvila Hippu Raahessa

ja Lumilapset verkkokaupassaan.

Myös minulta voi tilata näitä laittamalla sähköpostia.

Jokaisesta myydystä kalenterista lahjoitan 1e:n Pelastakaa lapset ry:lle


Olen vienyt matkahuoltoon muutamia tauluja. Sillä on ihan kätevä lähetellä tauluja ympäri Suomea.


5 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Näin se on! Välillä tuntuu, että teen työtäni niin yksin, mutta on mukava huomata, että onhan tässä ihmisiä ja yrityksiä ympärillä:)

   Poista
 2. Kalenteri on ihana! Juuri tuli postissa,kiitos:)

  VastaaPoista
 3. Hei, kauniita tauluja:). Paljon yleensä esim. kuvassa näkyvä taulu lipaston päällä maksavat, koko n. 100cmx140cm? Kiitos vastauksestasi etukäteen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!