Juhlien jälkitunnelmissa

Ollessani parikymppinen, tunsin muutamia nelikymppisiä naisia. Tein silloin sellaisen päätelmän, että on hienoa olla nelikymppinen nainen. He näyttivät mielestäni olevan niin sinut itsensä kanssa. He olivat niin iloisia, itsevarmoja ja huolettoman oloisia naisia. He nauroivat paljon, erityisesti itselleen. Tavoiteltava ikä, ajattelin.

 Olen edelleenkin samaa mieltä. Melkein. Minulla on vielä vähän matkaa siihen ikään. Tavoitteenani on, etten itse tahraisi kovin suuresti tätä mielikuvaani;)
Nämä mietteet nousivat illalla nukkumaan mennessä. Olimme olleet juhlimassa ystävämme nelikymppisiä.

Sitä ennen nautin Itämäen talon taideillasta. Nautin! Ja olin hyvällä tuulella, sillä Itämäen tupa oli väkeä täynnä koko illan. Hieno ilta! Laulua, kynttilöitä, takkatuli ja ihmisiä, jotka kiertelivät katsomassa rauhassa taulujani ja halusivat jutella niistä. Ihmisiä, jotka nauttivat Kaisan tekemästä kahvista ja leivonnaisista. Tuli olo, ettei ihmisillä ollut kiire mihinkään.

Luulen, että moni hoksasi myös, miten kiva paikka Itämäen talo on pitää juhlia. Ensi kesän hää- ja rippijuhlapaikkoja kuulemma kysellään jo kiivaasti.

Sain paljon kivaa palautetta illasta vielä tänäänkin. Ehkei tämä jäänyt viimeiseksi yhteistyöksi? Eräs pariskunta ilmestyi tänään yhtäkkiä päivällä ovemme taakse. Mies ei ollut saanut yöllä rauhaa taululta, jonka eilen Itämäessä näki. He kävivät sen hakemassa. Lupasin käydä joskus katsomassa taulua heidän seinällään. Taidan mennä kameran kanssa, sillä se on niin tuore taulu, etten ole ehtinyt sitä kuvata.

Sydämellinen kiitos kaikille osallistujille!

ps. kamerahan se jäi kotia:(

 
Tänään olen puulannut paikasta toiseen. Olen mm.käyttänyt kahta lasta lääkärissä ja hakenut apteekista korvakuureja. Jossain välissä päädyin Taideyliopiston kuppilaan Tiia Vanhatapion juttusille (Vanhatapion facebook sivuille). Sain pikaisen yksityissparrauksen yritykselleni. Juttelu selkeytti ajatuksiani, sillä taiteilijan työ on toisinaan yksinäistä.

Ilokseni huomasin, että yksi tauluistani on päätynyt tämän kahvilan tiskin taakse. Elina Ristimaa, sisustus room2 :sta on suunnitellut tämän tilan coolin sisustuksen. Hän on tuonut liikkeestään tauluni tänne:)

 
 
 
 
 
 
 
 
                                                           
Lauantaina aamupäivällä on SADW- myyjäiset Rytmikorjaamolla, Tervetuloa!

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!