Kotisivujen tekijää etsitään

Toisilla se iskee huomattavasti useammin, itselläni vain muutaman kerran vuodessa, että alkaa katsella kotiaan toisin silmin. Silloin saavat verhot kyytiä ja kalusteiden paikkaa vaihdetaan Iinesankan innolla. Tälläerää into ylsi bloginkin puolelle. Uusi kirjasintyyli on kiva, mutta oikeasta kulmasta puuttuu logo -keltainen keinutuoli! Sellaisen haluaisin.

Olen myös pidemmän ajan aikonut tehdä erilliset kotisivut. Nyt on tullut sellainen olo, että työni on kasvanut niihin mittoihin, että on hyvä erottaa kotisivut ja blogi toisistansa. Blogissa kerron maalausvaiheista ja tilaustöistä ja niihin liittyvistä tunnelmista ja sivut ovat pelkää asiaa:) Saan jatkuvasti kysymyksiä ja pyyntöjä, erillisestä myytävät taulut sivustosta. Olen suunnitellut sitä tänne blogiinkin (ja voi olla, että saan tehtyäkin), mutta viimeistään sitten sellainen on, kun saan erilliset kotisivut.

Osaatko sinä itse tai osaatko suositella jotain, joka tekisi minulle toimivat, käytännölliset, visuaalisesti kauniit sivut kohtuullisella hinnalla?

Jos, niin laita sähköpostia www.keltainenkeinutuoli.anvianet.fi

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!