Vähän paremmalla talkoomuonituksella

Keli ei ollut kohdillaan, mutta tunnelma oli, kun ajelimme perjantaina Jyväskylään. Mukana olivat minä, mieheni ja yksi tytöistämme. Tyttönen jatkoi matkaansa Jyväskylästä Varkauteen ystävänsä luokse. Me jatkoimme Pertunmaalle. Meistä ihan tuntui, että olemme menossa lomalle, vaikka menimmekin talkoisiin.
 

Me pääsimme mukaan vähän kyseenalaisella kunnialla. Kutsu tuli vähän siihen malliin, että teitäkään ei varmaan kutsuta talkoisiin, kun taloja rakennetaan... Olivat siis kokoamassa talkoolaisia niistä, joiden käsissä ei vasara ole kaikkein luontevin työkalu. Näihin talkoisiin tarvittiin niitä,  jotka osaavat ideoida, sanoittaa, visualisoida...

Jokainen paikallaolijoista tunsi jonkun, mutta meistä kukaan ei tuntenut kaikkia. Me tunsimme vain yhden pariskunnan, emme itse yrittäjiä. Jännä huomata, miten äkkiä sytyimme keskustelemaan, heittäydyimme ja olimme pian jo tuttuja toisillemme. Näissäkin talkoissa painoimme duunia koko pitkän päivän. Tuli melkein hiki. Teimme työt ryhmissä ja välillä koko porukalla.

Ne olivat 1-vuotiaan Juhlapalvelu Amorin  synttärit, joissa ideoimme vähän yrityksen tulevaisuuden kuvioita ja markkinointia. Juhlapalvelu Amor on perheyritys, joka pitää pitopalvelua, kahvilaa, leipomoa ja valkokuvastudiota. Voinette arvata, millainen oli talkoomuonitus! En muista, milloin viimeksi olisin syönyt niin hyvin ja niin hyvää! Vähän on vaikeaa palata arkeen ja kauhan varteen.
 
Juhlapalvelu Amor toimii kauppakeskus Paletissa, Kyyjärvellä, siinä valtateiden 13 ja 16 risteyksessä noin 100 km etäisyydellä Jyväskylästä, Seinäjoelta ja Kokkolasta.

Amorin yrittäjäpariskunta on ihan huippu pari. Vaimo, Johanna on yrittäjäkodista, joten hänen haaveenaan on ollut oma yritys jo pitkään. Hän on ollut jo vuosia mukana järjestämässä juhlia. Pitopalvelu on ehkä eniten se "hänen juttunsa".  Mies, Juha siirtyi rekan ratista kahvilan pitäjäksi. Rekkamiehenä hän tietää, millaisilla eväillä reissulainen saadaan pidettyä hyvällä tuulella. Kahvila Amorin asiakkaista suurin osa on reissaajia, jotka pysähtyvät kahville ohikulkeissaan. Juha hoitaa yrityksessä myös valokuvauksen. Täältä voit käydä katsomassa, millaisia kuvia hän ottaa. Juha on erikoistunut lapsikuvaukseen. Yrityksessä työskentelevät myös heidän vanhimmat lapsensa sekä pari leipuria ja yksi kondiittori.


Minulla on ilo pitää perjantaina maaliskuun 18.päivänä  klo 18.00 keväinen taideilta Juhlapalvelu Amorin kahvilassa. Luvassa on musiikkia, ihania leivonnaisia ja taidetta eli tulen tauluineni ja kortteineni paikalle. Tervetuloa mukaan!


 3 kommenttia

Kiitos kommentistasi!