Kevätriemuisia tauluja ja perinnön jakoa ;)

Meillä kävi kylässä rakkaita ystäviä Oulun seudulta. Toivat samalla Oulun  Salad & Cafe Oliviasta tauluja takaisin minulle. Niitä, jotka vein sinne ennen joulua. Osa tauluista myytiin Olivian asiakkaille, mutta monta jäi jäljellekin. Vieraamme veivät mennessään Oliviaan muutaman uuden, keväisen taulun. Vien itse lähiaikoina vielä lisää tauluja sinne.
(Kaikki siellä olevat taulut ovat myytävänä.)


Minä maalaan nyt Kyyjärven Taideiltaa, Linkki , varten tauluja. Tekeillä on  sellaisia kevätriemuisia maalauksia. Sydämellisesti tervetuloa! 
Näyttää siltä, että pitänee alkaa perintöä jakamaan. Ovat jo vailla osuuksiaan. Tai yksi heistä, kuopus 3v. Hän kysyi kainosti, että, "Sitten kun oon aikuinen, niin saisinko tämän käsilaukun (vaaleanpunainen)  ittelleni?" Lupasin.
Siitä riemastuneena, hän intoutui keksimään, mitä muutakin voisi aikuisena itselleen haluta.
"Sitten ku mää oon aikuinen, niin voisinko saada nää tissiliivit ittelleni?" Lupasin. 
Sanoin, että kun täytät 18v, niin voisin tuoda ne lahjapaketissa hänelle.
Hän hymyili tyytyväisenä, kunnes vakavoitui: "Sitten ku mää oon aikuinen, niin saanhan asua kuitenkin aina täällä teijän kans?" Lupasin. (Muistan, että olen käynyt jokaisen lapsen kanssa tämän kotoa muutamiskeskustelun. Se on kai lapsen mielelle ahdistava ajatus, että joutuisi muuttamaan pois omasta kodista. Ikävähän siinä tulisi.)
Sanoin, että onkohan sulla sitten perhettä, että haluavatkohan hekin asua täällä? "Noo, periaattees, joo" - hän vastasi ja jatkoi " Tuleeko sunsta ja isistä sitten mummo ja pappa?" Tulee, vastasin, johon hän,
" no, mutta jos isistä ei tulekkaan pappaa, nii mää meen sen kans naimisiin"
En sentään niin höveli ollut :).


 

4 kommenttia

  1. Aivan mainioita suustaan nuo teidän pikkuiset!! :) Ja taulut todella kauniita! SMH

    VastaaPoista
  2. Niin kauniita, rauhoittavia sävyjä tauluissasi. Itsekseni täällä naureskelen. Niin samoja aatoksia täälläkin. Meillä odotetaan kovasti kesähäitä. Iskän ja kuopuksemme 4 vee. On kuulemma niin paljon rakkautta, enemmän kuin äitillä ja isosiskolla. Ja minä höylisti olen vielä miekkosen luvannut. Niin hyviä perinnönjakoja teillä siellä! Jemmaan vaan kamppeet ja kääräiset kauniisti pakettiin ja rusetti päälle. Ja täysi-ikäisyyden portilla: Hyvää syntymäpäivää! Rusetiina, luokkakaverisi Oulun ajoilta

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!