Helmikuu lupailee valoa

 
Helmikuusta minä pidän. Siinä on jotain toiveikasta. Aamut eivät ole enää niin pimeitä. Minusta tuntuu, että valon myötä valostun itsekin. Tekisi meili laittaa vaaleat verhot ikkunaan ja ostaa kevään väriset tennarit. Tennareilla ei kylläkään taida vielä päästä kunnolla kulkemaan.

 
 
 
Minun tekee mieli maalata tauluja, joissa on paljon valoa. Polun päässä valoa, aamun kajoa lakeudella. Sellaisia tilaustauluja on meneillään.
 

 
 
Otin jokin aika sitten videolle, kun meidän kaksostytöt lauloivat keinutuolissani Ystävyys laulun (linkki lauluun tuosta). Minä tulin laulusta niin hyvälle tuulelle, että jaoin sen Keltaisen keinutuolin facesivuilla.  Tein sitten yks päivä kotitöitä kaiketi naama nurinpäin, kunnes katsoin facebookin viestejä. Tyttöni kysyi, että "miks sää yhtäkkiä hymmyilet?" Vastasin, että ilahduin, kun sain teidän lempilaulun tekijältä viestiä. Nimittäin Seppo Sillanpääkin oli kuunnellut jakamani lauluvideon. Hän ilahtui kun yli 20 vuotta sitten tehty laulu on yhä voimissaan. Meillä se on ainakin. Tätä laulua lauletaan paljon. Olen kuullut, että tuosta meidän tyttöjen videotallenteesta monet muutkin lapset ovat opetelleet tuon laulun.
 
Tuo laulu sopii erityisesti ystävänpäivään.
 
Nyt on se aika, kun mietitään, miten muistaa ystäviä...
Vielä perjantaina saat kaksi printtiä yhden hinnalla.

 
  8 kommenttia

 1. Kiitos, kun jaoit laulun. Sitä on nyt kuunneltu meilläkin niin, että osataan jo ulkoa! Tänäänkin se illalla viimeisenä kuului yläkerrasta kolmosluokkalaisen pojan laulamana!

  Huippua, kun tekijäkin oli kuullut tyttöjen laulun ja vielä otti yhteyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompa mukava kuulla, että ovat tartuttaneet teillekin tuon laulun:)

   Poista
 2. Meidän 2-vuotias ja vauvakin nauttii tyttöjen laulusta. Se on kuunneltu lukemattomia kertoja. Aina iso ilo! :)

  VastaaPoista
 3. Meidän 2-vuotias ja vauvakin nauttii tyttöjen laulusta. Se on kuunneltu lukemattomia kertoja. Aina iso ilo! :)

  VastaaPoista
 4. Harmi kun tuon laulun voi kuulla vain jos on facebookissa �� terkuin facebookiton

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Taina, kiitos kommentistasi! Laitoin myöhemmin laulun myös yotubeen. Kirjoita keltainen keinutuoli, niin löydät:)

   Poista
  2. Hei Taina, kiitos kommentistasi! Laitoin myöhemmin laulun myös yotubeen. Kirjoita keltainen keinutuoli, niin löydät:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!