Akustiikkalevytaidetta tulossa

Sula asfaltti, paljaat pellot ja auringonpaiste. Oivallinen sää maakunta-ajelulle. Käytiin Karvialla, Konton tehtaalla. Oli mielenkiintoista nähdä paikka, missä valmistetaan akustiikkalevyjä, joita minäkin jatkojalostan maalauksiksi.Hain levyjä tilaustyöhöni ja samalla näin herkullisen kokoisia levyjä 120x240cm ja kun autossa oli tilaa, tulin ottaneeksi muutaman niitäkin.

 


Jos jollakulla on nyt iso seinä ja kaikuva koti, niin tässä voisi olla ratkaisu siihen. Tästä saa tosi näyttävän taulun! Aloittelin jo maalaamaan isoa pohjaa ihan kokeilumielessä, mutta aihe on vielä hakusessa... Konton akustiikkataulujen pinta on rouhea, vähän betonimanen, joten aiheenkin pitää olla suureleinen. Tuli mieleeni, että vois maalata tuohon jonkun graffiittityyppisen maalauksen...

Olin kylläkin aikonut pitää muutaman päivän tauon maalaamisesta, koska olen ollut sen suhteen erittäin ahkera ja se alkaa näkyä muualla. Sisällä on pian yhtä kuraista, kuin pihalla. Lapsetkin rakastavat kevättä. Haluavat monta kertaa päivän aikana pihalle ja sisälle, pihalle ja sisälle. Lompsottelevat kumppareillaan tupaan asti kertomaan, että pajunoksissa on jo kissoja. Minä pyydän käydä niitä keräämässä ja tulevat taas kuraisin saappain jonossa niitä tuomaan, vaikka juuri olin muistuttanut, mihin saappaat pitää riisua. Aamulla siis laulaa imuri ja sen jälkeen laulavat synttärivieraat. Juhlinta jatkuu koko viikonlopun:)

Laitoin tänään Galleriaan myntiin aiemmin tehtyjä akustiikkalevymaalauksiani. Ne ovat kylläkin huomattavasti pienempiä (60x120cm kokoisia), kuin tämä nyt hankkimani levy.


 
 
 
 
ps. Tauluarvonnan voittaja Laura on kai tietämätön voitostaan. Jos joku, joka hänet tuntee, sattuu tämän huomaamaan, niin voisi vihjaista hänelle. Linkki täällä: Arvonnan voittaja
 
 

5 kommenttia

 1. Hei, minä voisin vähän mittailla, tuo voisi olla meille aika hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep Lyde, vastaan sulle sähköpostilla, ku saan pikkuväen unten maille

   Poista
 2. Harmi, etten tällä kertaa minä taida olla kyseessä! :D kyllähän se olis kelvannut! ;) jospa 'oikea' Laura löytyis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauroilla tuntuu olevan onnea. Tänään löytyi oikea Laura:)

   Poista
 3. Minkä hintainen on tuollainen akustiikkataidelevy?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!