Taidenäyttelyitä tulossa

Pääsiäistä ennen pystytän näyttelyn Tuusulaan hotelli Gustavelundiin. Näyttely avautuu 7.4 ja päättyy 30.4. Valitsen tähän näyttelyyn isoja tauluja, sillä tilat ovat näyttelyä ajatellen upeat ja avarat! Tässä  linkki Gustavelundin sivuille.

Näyttelyn nimi on "Tuulen laulu"
 
Tähän näyttelyyn on valittu tauluja meren rannoilta, missä toisinaan aallot lyövät rantaan voimalla ja toisinaan on aivan tyyntä, kiireetöntä. Rannoilta, missä tuulen laulu soi. Jotkut maalaukset ovat huolettomia kaupunki – ja katutauluja. Maalauksissa on harmoniaa, voimaa, valoa ja rauhaa. Tervetuloa katsomaan!
 
 
 
 
Samalla meriteemalla järjestän näyttelyn Hampurin merimieskirkolle kesän alussa. Laiva- ja meriaiheisten taulujen lisäksi näyttelyyn tulee enkelitauluja.
 
 
 
 
 
 
 
 
Heinäkuun alusta elokuun puoliväliin taulujani voi nähdä Seitsemisen kansallispuiston Luontokeskuksessa.  Tämän näyttelyn taulut ovat syntyneet (osin vielä syntymättä:) siitä tunnelmasta, kun ei ole kiire mihinkään, kun on aikaa kuunnella luontoa ja ihmistä siinä vierellä. Kun puhutaan hiljaa ja ihmetellen. Näissä tauluissa luonnon helmasta voi löytää keijuja ja peikkoja.
 
 
 
 

 
 
 
 

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi!