Leidipäivä
Eilen tuli monta riitaa lapsilla keskenään ja minun kanssani. Sain kuunnella monenlaista valitusta ja vinkunaa ja haukkumista. Empä puhunut itsekään järin kauniisti. Kuulin, miten kaksoset listasivat perheenjäsenemme inhottavuusjärjestykseen. Olin pohjimmainen, koska vaadin nostamaan ulkovaatteet naulakkoon. Illalla sovimme riitoja ja menimme hyvillä mielin nukkumaan. Aamulla päätin, että tästä päivästä tehdään aurinkoisempi. Maalasimme porukalla heti aamutuimaan. Syntyi ihania hevosia ja skeittaripoikia isoveljelle syntymäpäiväyllätykseksi.
 
 

 
 

 

Sitten päätimme leikkiä hienoja kaupunkilaisleidejä. Emme vetäneet tavanmukaisesti kumppareita vääriin jalkoihin ja eriparikinttaita käteen. Emme pukeneet kuraisia haalareita. Ei. Me puimme yllemme paremmat takit ja päähämme (en sentään minä) hatut ja lähdimme ulos syömään. Noh, mäkkiinhän me menimme, mutta se oli leikisti hienompi paikka. Puhuimme hillitysti ja ystävällisesti toisillemme, kuten leideillä tapana on.


 


 
 
 
  Puistotie /koko120x80. Lisäsin juuri galleriaan
Kävimme kaupunkireissullamme lähettämässä kolme taulua uusille omistajilleen ja hain Airan Taiteesta saman verran uusia tyhjiä pohjia. Haimme myös vähän multaa mahdollista kesän yrtti-innostusta- ja rairuohoakin varten.

Tänään olen sopinut tarkemmin Taidenäyttelystäni Gustavelundissa. Siellä on todella hienot tilat pitää näyttelyä. Otan mukaani isoja tauluja ja käyn pystyttämässä näyttelyn ennen pääsiäistä sinne. En pysty pitämään näyttelyn avajaisia, sillä kun pystytän näyttelyä, Gustavelund on virallisesti suljettu ja se avautuu 7.4. Gustavelund kokoushotelli sijaitsee Tuusulassa. TÄSTÄ linkki sen sivuille


ps. Hause2:lla on lauantaina Tapahtuma: mm. HP Duudson paikalla ja poniajelua pikkutenaville.


 
Runkojen valkea pylväikkö /koko 100x80cm. Tähän voisi lisätä tehosteväriksi jotain esim. kirkkaan keltaista tai vaikka vanhaa roosaa tai...

6 kommenttia

 1. Tykkään tosi paljon noista maalauksista. Kauniita!

  VastaaPoista
 2. Oi mahoton mitä leidejä ♥
  Ihanaista sunnuntaita teidän perheelle! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa arkea ja ihana irtiotto arjesta! Tuolla asenteella voittaa paljon! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!