Ongelle

Marika Ritala-Mäkinen kertoo blogissaan siitä, kun tilasi kotiinsa taulun minulta. Jutun voi lukea tästä

Sain viestiä asiakkaalta, joka ihastui blogissani kuvaan toivo nousee- taulusta. Hän tohti ostaa sen kuvan perusteella ja lähetti pian viestiä, että tykkäsi ja kuvankin:) Kiitos! 
 
Olen maalannut tilauksesta isänpäivätauluja. Nämä ovat Isän kanssa ongelle- tauluja. Pitäisiköhän mun maalata omalle miehellenikin vastaavanlainen taulu? Riittäisiköhän tuon kokoinen taulupohja, kun perässä viipottajia on melkoinen jono?:)
 

 

Eilen illalla istuin naisporukalla nuotiolla. Oli hyvä olla. Jutustella elämästä ja kuunnella ja tuijotellatuleen. Kävellä pimeässä polulla, joka kimalteli kuurasta.
 
 
 
 
Tänään saimme yövieraita ja huomenna olemme aikoneet lähteä heidän kanssaan retkelle ja illalla viemään kynttilöitä haudoille.
 
 
 
Toivotan hyvää viikonloppua ja toivon lunta. En itseni takia, sillä olen helposti palelevaa sorttia, mutta lapset viihtyisivät paremmin ulkona. Ja lumi toisi valoisuutta ja ehkä antaisi energiaa? Koska aletaan olla jo marraskuussa, olen ripustellut vähän tunnelmavaloja kotiin. Joulutunnelmointi valostuttaa marraskuuta.
 
 

 
 
 
 

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!