Joululahjaideoita

Nyt voisin mainostaa muutamaa Seinäjokista pikkuliikettä ihan sillä, että näistä liikkeistä löytyy huippuja lahjaideoita ja ostettavaa, teetettävää...
Liikkeisiin pääsee ostoksille myös verkkokaupan kautta, jotta muutkin, kuin Seinäjokiset pääsevät ostoksille.

Ensinnäkin tänään avattiin Lumilasten pop up myymälä! Se on avoinna aatonaattoon asti. Liike sijaitsee Seinäjoen keskustassa Keskuskatu 15, Hair & Beauty Spa:n tiloissa. Lumilapset myy laadukkaita, kauniita, suomalaisia lastenvaatteita ja tarvikkeita. Heillä on myynnissä laaja valikoima taulujani lastenhuoneisiin. Lumilapset myy taulujani samaan hintaan, kuin minäkin.

Hair & Beauty Spa liikkeessä on muuten menossa viime vuoden tapaan pehmolelukeräys. Nämä pehmot lahjoitetaan Seinäjoen sairaalan lastenosaston lapsille. Ihana idea!

 
 

                          


 
Lumilapset myy Riiken ja mun kortteja
 

 Tutustuin Heidiin vuosi sitten, kun hän halusi hankkia minulta taulun joululahjaksi läheiselleen. Heidi on hauska, sydämellinen nainen.
Lumilasten liikkeen melkein naapurissa sijaitsee liike Glo Interior.  Liikkeessä myydään sisustustuotteita ja -tekstiilejä, sekä vaatteita. Minä ihastuin erityisesti lamppuihin ja lyhtyihin.

Kävin tutustumassa tähän liikkeeseen yhdessä Seinäjoen alueen bloggareiden kanssa. Monet blogareista olivat tuttuja entuudestaan, mutta tutustuin mm. Taidetekstaamon Marikaan. Ihan mielettömän taitava tekijä!

Menossa mukana olivat myös bloggarit näistä blogeista:


 

 
Tutustuin tällä viikolla myös Ompelimo Soma:n Seija Oravaan. Olin ihan hämmästynyt, etten ollut tiennyt melkein naapurissa olevasta ompelimosta mitään. Olen nimittäin miettinyt, että kenellä teettäisin itselleni juhlapuvun. Olen päättänyt, että esikoisen rippijuhliin sellaisen teetän. Sitä ennen on vielä siskoni häät, joten saan alkaa miettimään pukumallia ja kankaita...
 
 
Menestystä kaikille pienyrittäjille, taiteilijoille ja käsityöläisille!

Toivotaan, ettei kaupunkien keskustat näivety, vaan saadaan niihin lisää putiikkeja ja elämää.

 
 
 
 
 
 

2 kommenttia

  1. Mukava lukea näistä. Itselläkin tulee silloin tällöin pyörähdettyä Seinäjoen puolella. Kivaa viikkoa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!