Mummot ja lunta

Eilen päivällä oven takanamme kolkutteli pari ihanaa rouvaa. Toinen heistä oli ostanut minulta aiemmin taulun. Toinen heistä oli mennyt kylään tälle taulun ostajalle ja huomannut heidän seinällään suuren maalaukseni. He olivat alkaneet keskustella taulusta ja sen maalaajasta. Oli tullut puheeksi, että minä olen Pattijoelta kotoisin. Sen enempiä ei ollut tarvinnut kuulla, kun he olivat päättäneet hypätä autoon ja ajella meille. Tämä toinen rouva nimittäin oli kotoisin samoilta seuduilta, kuin minä. Ei meidän tarvinnut kauaa porista, kun jo löytyi yhteisiä sukulaisia! Tulin niin hyvälle tuulelle tästä vierailusta, että hymyilin pitkään itsekseni heidän lähdettyään. Tietysti soitin myös isälleni kertoakseni, että sain melkein sukulaisia vieraaksemme. Ja käytiin näitä sukukiemuroita läpi. Myös serkkuni osallistuivat tähän keskusteluun " Sen pojan tyttö ja sen enon vaimo jne..." Mielenkiintoista:)


Ja on hirvittävän tarpeellista, että joskus tulee joku mummo ja sanoo, että ompa teillä ihania lapsia! Se sytyttää lasten silmät ja äitistäkin tuntuu oikein hyvältä ja on ylpeä niistä, vaikka vasta on
juuri väkättänyt, ettei kenenkään muun lapset sotke näin paljon, kuin meidän (on kyllä sanoessaan tiennyt, ettei se ole totta). Sekin on ihanaa, kun joku mummo sanoo, ettei ole ollenkaan tarpeellista, että on hirveän siistiä. Sanoo, että parempi vaan, että on vähän sotkua. Kun taas minä vähän pahoittelin pyykkivuorta olohuoneen nojatuolissa, vaikka olen päättänyt, etten päivittele sotkuja, jos vieras yllättäen tulee. 

 
 Lunta! Miten ihanan valoisa aamu.
                                                

 
Olisikohan aika päästää viirinauhat talvilomalle?
 
 
 
 
 
 
                                                                               Valoa!

Ja sitten muita kuulumisia:

*Valkoinen Veranta myy sisustustuotteita idyllisessä Dergebyn kylässä Inkoossa. Valikoimaan kuuluu Vakoinen Veranta tuotteet, jotka on suunnitellut ja valmistanut puodin omistaja. Tuotevalikoimassa on myös muita kotimaisia käsitöitä. Nyt Valkoinen Veranta myy myös taidevuosikalentereitani.* Lumilapsilla on taas uusia taulujani myynnissä. On jo vähän jouluisia aiheita.


* Design by sisustussaari blogissa on menossa kalenteriARVONTA. Käykääpä osallistumassa

* Muuten, jos mietit taulua joululahjaksi, niin nyt on aika toimia:)
 
* Tämänkin linkin vois jakaa. Yle Pohjanmaalla juttu Taideyliopiston kuppilasta. Siellä tiskin takana on yksi maalaukseni.

4 kommenttia

 1. Ihania mummoja olette kyllä saaneet kylään, kyllä koti saa olla sen näköinen että siellä asutaan <3 (välillä on tietenkin mukava fiilistellä siistissä kodissa ja pakkokin siivota) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin. On ihanaa, kun on siistiä, mutta kaiken aikaa ei ehdi siivota. Tänään siivottiin melkein koko päivä:)

   Poista
 2. Hauskat mummelit :)
  Hieno tuo akvarellikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole, ihania mummoja! Kiitos, akvarelleilla tulee nykyisin harvemmin maalattua, vaikka tykkään siitäkin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!