Seitsemisessä ja maalipurkkien äärellä
Eräs aamu aikaisin sain viestin, että joku pariskunta Tuusulasta oli lähtenyt ajelemaan kohti Seinäjokea. Onneksi olimme kotona, kun he tulivat. Niin sydämellinen pariskunta!  He ihmettelivät lastemme rauhallisuutta. Lapsemme ovatkin aika rauhallisia, mutta myös hieman ujoja, joten eivät ehtineet pitämään meteliä itsestään. Taulut pääsivät heti seinälle, sillä ostajat lähettivät heti minulle kuvia hetimiten. Täytyy sanoa, että hyvin sopivat!:) ja taas voin ihailla kuvissa kaunista kotia ja iloita, että tauluni ovat päässeet seinälle.
Seitsemisen kansallispuiston luontokeskuksen opas ei sensijaan ihmetellyt lastemme rauhallisuutta, vaan lukumäärää. Olimme ystäväperheemme kanssa retkellä siellä. Lapset intoutuivat ystäviensä seurasta ja kivasta luontokeskuksesta, joten ääntä ja juoksevia jalkoja piisasi.

 
Seitsemisen kansallispuistoreissu on jokakesäinen perinteemme. Voin suositella sitä kaikille, jotka tykkäävät liikkua luonnossa. Retkeilemme usein muissakin kansallispuistoissa, mutta Koveron torppa eläimineen tekee paikasta ylivoimaisen. Sen torpassa on myös kehräävä mummo, joka antaa lastenkin kokeilla kehräämistä ja karstaamista. Koveron rakennuksissa on ihanaa vanhanajan tunnelmaa. Seitsemisen luontokeskus on myös mielenkiintoinen ja lapsiystävällinen paikka.

ps. tällainen työ on palettiveitsien alla nyt. Maalaus on iso: 100x150cmTänään kävi myös vieraita eteläsuomesta. He lähtivät ison taulupinkan kanssa matkaan. Tästä oma postaus muutaman päivän kuluttua...:)


6 kommenttia

 1. Musta on ihan huippua että nämä sun taulut on saaneet niin suuren suosion, onnea siitä! Enkä ihmettele yhtään :)

  VastaaPoista
 2. Ihana lauma sinulla tosiaan! :-) Meillä ei kyllä rauhallisiksi ole vielä kukaan lapsia mainunnut, vaan päinvastoin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) ehkä lasten luonteet on mitoitettu vanhemmille juuri sopiviksi. Ja vaikka lapsemme ovat aika rauhallisia, niin kyllä heistäkin toisinaan ääntä lähtee; sekä iloista, että tappelevaista ääntä. Tällaiseen porukkaan toki mahtuu monenlaista luonnetta.

   Poista
 3. Tsoi hyvin taulu sopiikin tuohon!
  Ihanat kuvat lapsista ja eläimistä..:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!