Porissa


Ihana kesä ja helteet jatkuvat. Nyt on parrein pysytellä kotimaan kamaralla. Tätä kesää tulemme muistelemaan vielä usein. Iltaisinkin on lämmintä, kuin etelänmaissa.
Me kotiuduimme reissusta, jonka vietimme merellisissä tunnelmissa.Reittimme oli Seinäjoki-Pori-Turun saaristorengas-Turku-Helsinki-Ikaalinen-Seinäjoki. Tarkoituksenamme oli tehdä lyhempi reissu, mutta koska meillä oli niin mukavaa, venytimme reissua muutamalla päivällä.
Kerron reissustamme muutaman postauksen verran. Aloitan Porista. Kävin siellä asuntomessujen mediapäivässä. Kaverinani mesuilla kiersi Metsolassa blogin eli Riike design:n Riitta. Me menimme perheinemme Poriin jo edellispäivänä. Illan vietimme Yyterin rannoilla. Se on todella kaunis paikka, auringonlaskun aikaan henkeäsalpaava!


Asuntomessuille lähdimme aamuvarhaisella. Minun mukanani messuja kiersi myös Aatos 3kk. Jätin hänen vuokseen väliin jotkut messukodit, sillä imetin häntä välillä jokirannassa. Riitta kiersi sillä välin muutaman kohteen. Muutaman kodin yläkerrankin jätin katsomatta vauva verukkeenani. Aatos oli onneksi aika tyytyväinen messuaja.


Esittelen tässä muutaman mieleenpainuvimman yksityiskohdan tai - kodin. Ensimmäiseksi se koti, jossa on akustoivaa taidettani ja Riike design: n piensiustustuotteita. Tästä kodista olen postannut jo aiemmin. Voit lukea sen täältä.  Kohde on siis Kodin terra, messukoti numero 25. Tämän on Riike design :n Riitan ottama kuva
Tämänkin kuvan otti Riitta 


 Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen ovat sisustaneet tämän kodin lastenhuoneen ja työhuoneen.

Tämän kodin valaistus on toteutettu kivalla tavalla. Valosuunnittelun tähän kohteeseen on tehnyt Winled. Heillä on meneillään nyt bloggaa ja someta- kampanja, katso Täältä lisää. Voit saada ilmaisen valaistussuunnitelman ja valaisimet puoleen hintaan.


Tämä koti on kokonaisuudessaan kaunis ja tyylikkäästi sisustettu, mutta pakko myöntää, että prisman laput häiritsivät silmää, niitä oli ihan tolokuttomasti, joten en viitsinyt kuvata paljoa tätä kotia, kun prismalaput häiritsivät silmää. 
Tämä kohde, mukana kulkeva luomukoti, oli todella kaunis ja erikoinen. Tämä on yhden miehen projekti, joka on vielä keskeneräinen ja valmistuu pikkuhiljaa messujen myötä. 


 Hakolan sisustama koti Bunkkeri on vanha 1937 vuonna rakennettu tiilitalo, joka on remontoitu messuja ennen. Se kaunis ja rouhea, mielenkiintoinen kohde. Jostain syystä lamput kiehtovat minua. Huomasin jälkeenpäin, miten kamerani oli täyttynyt lamppukuvista. Tässä joitakin kauniita tai hauskoja lamppuja.


Taidetta ja muita mielenkiintoisia yksityiskohtia. 

Aiotko sinä mennä asuntomessuille tänä kesänä? 


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!