ÄärelläKun kuuntelee ihmisiä, jotka ovat syttyneet työlleen, sitä itsekin aivan kuin olisi muutaman sentin ilmassa. Sellaista on niin mahtava kuunnella!  Viime tiistaina oli sellainen hetki, kun meidät SO-bloggarit oli kutsuttu Äärellä ravintolaan. Minä junttina, en ollut käynyt siellä vielä kertaakaan, vaikka olin kuullut siitä pelkkiä kehuja monesta suusta. Aion mennä uudestaankin. Vinkkaan tätä ravintolaa myös muualta päin Suomea tuleville kulinaristiystävillemme.
Kun astuin ravintolaan, tuli tunne, kun emme olisi ollenkaan Seinäjoella, vaan jossain suuremmassa kaupungissa, ehkä jopa ulkomailla.


Ravintolan ovat perustaneet Miia Keski-Nikkola ja Jani Unkuri, samat tyypit, jotka omistavat Seinäjoella tunnetun Juurella -ravintolan. Juurella ravintola on toiminut Seinäjoella jo kuusi vuotta, tämä Äärellä on vasta vuoden vanha. Kuten Juurella ravintolassa, täällä arvostetaan paikallisia raaka-aineita, mutta Äärellä ravintola panostaa myös kansainvälisiin makuihin. Miia ja Jania ja ravintolansa kokkia Jyrkiä kuunnellessa, tuli sellainen olo, että nämä ihmiset rakastavat työtään ja rakastavat hyvää ruokaa. Nämä haluavat antaa asiakkaalle ravintolakäynnistä elämyksen kaikille aisteille.

Ravintolan sisustus on ihastuttava ja tarkkaan harkittu. Pienillä, mukavilla yksityiskohdilla ravintolaan on luotu tunnelmaa. Äärellä- ravintolassa soi usein elävä musiikki.

Oman termarin saa pöytään, jotta kahvi pysyy tuoreena ja sitä piisaa.


Alkupalani


 Pääruokani oli Kana-choriozo-arrabiatta. Hyvää ja kauniisti aseteltu annos.Jälkkärini oli suklainen ja vadelmainen. Tykkäsin tietysti.

Kiitos Äärellä ravintolan omistajille ja henkilökunnalle!

Postaus tehty blogiyhteistyönä.

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!