Valkoinen puu

Marraskuu! Minä ripustelin jo joitain valoja tunnelman luomiseksi. No, myönnetään kannoin kuusenkin tupaan. En sentään vielä sitä metsästä hakattua, vaan sellaisen pienen muovisen Ikean kuusen. Marraskuun hämäryyteen joulun tunnelmointi tuo valoa. Nyt tunnelman kruunaa lumipeite, jonka emme totisesti toivo sulavan.

Lunta sateli hiljalleen kun kävelin Seinäjoen keskustassa. Olin iloinen saadessani kutsun bloggareiden pikkujoulubrunssille Valkoiseen puuhun. Kun avasin kahvilan oven vasteeni tulvahtivat kanelin ja kaardemumman tuoksut. Sisällä soivat joululaulut!


Oli mukava jututtaa muita bloggareita.

Kahvila on toiminut 2011 vuodesta asti Kauhajoella, kunnes se 2016 avasi toisen kahvilansa Seinäjoelle. Olen käynyt siellä monta kertaa kahvilla tai oikeammin teellä. Tämän kahvilan leivonnaiset ovat makeita ja isoja, joten jopa minä en niitä meinaa jaksaa syödä.
Olen suositellut kahvilaa kaikille Seinäjoella vierailleille turisteille. Kahvilan omistajat ovat Suomalais- Amerikkalainen pariskunta Kirsi ja Mark. Tässä kahvilassa saa amerikkalaisia herkkuja, jotka leivotaan Eteläpohjalaisista raaka-aineista. Kahvila on tunnelmallisesti sisustettu.

Brunssilla maistelin mm. näin komeaa porkkanakakkua ja ihanan mehevää red velvet kakkua.


Marenkeja maistelin myös. Näissä toisissa oli suklaan, toisissa piparmintun maku.  Valkoisesta puusta voi ostaa herkkuja myös kotiin. Heillä on myynnissä myös kahvilan omistajapariskunnan Kirsin ja Markin keramiikkaa.


Kanssani bloggareiden joulubrunssilla olivat bloggarit näistä blogeista: Kani vinossaKipot pinossa, Kotini on helmeniVoita ja suolaa, Puolitoista kerrosta kotia, Tuulialla, LumikallioSiskonpaneelisoppaaElämää keltaisessa talossaSaijisBöndevege

 ps. Kävin eilen pystyttämässä näyttelyni  "Varmaan myöskin kohdannet jouluenkelin" Seinäjoen Toimintojen talolle. Tässä näyttelyssä on joulutunnelmaa: meitteliäitä ja leikkisiä tonttuja ja enkeleitä, jotka suojelevat ja luovat toivoa. Mukaan on päässyt muutama taulu, jossa muistellaan kesää tai kuljetaan kaupungin katuja käsikädessä.

Toimintojen talolla on Taide- ja joululauluilta ti.7.11. klo 18.- 19.30.
Tervetuloa aloittamaan joulufiilistelyt, laulamaan perinteisiä joululauluja, kuuntelemaan
lauluesityksiä ja herkuttelemaan leivonnaisilla, kahvilla ja glögillä. Kahvilaa pitävää Nuorten 4H-yritys Naurava naapuri.
 Mukavaa marraskuuta toivottelee Virpi
Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!