Peacy CreationsKerroin jokin aika sitten olleeni yrittäjäkurssilla, jossa mm. kerroin yritystarinani. Samalla kurssilla oli myös nuoria yrittäjiä, opistolaisia, jotka silloin suunnittelivat yrityksiään. Tutustuin yritteliääseen poikaporukkaan Artturi Aholalaan, Johan Karjulalaan, Andreas Aholaan ja Leo Pelkoseen.  Lupasin sponssata heitä yrityksensä alkutaipaleella. 


Aivan kuten Mööpelin(Linkki Mööpelipostaukseen) poikien tekemisistä näidenkin nuorten tekemisestä paistaa into ja itsevarmuus. Mua jotenkin hellyttää se. Nämä nuoret, joilla on kirkas katse, mieletön tekemisen palo ja meininki, eivät taida olla niitä, joiden syrjäytymisestä tarvitsee olla huolissaan. Yrittäjyys on varmasti myös yksi hyvä keino kehittää itsetuntoa.  Siinä saadaan energian keskittymään johonkin, mistä varmasti oppii ja on hyötyä koko elämän ajaksi. 
Pojilla, on yritys, joka on nimeltään PEACY CREATIONS (tuosta linkki heidän sivuilleen). 
Yrityksen ideana on rohkaista lapsia tutustumaan englannin kieleen heidän tuotteidensa kautta. Heidän päätuotteenaan ovat englantia opettavat lastenvaatteet, mutta kieltä opettava pelikin on tulossa. Poikien yrityksen tavoitteena on saada lapsille ensikosketus englannin kieleen jo varhaisessa vaiheessa. Pojat aikovat pitää lapsenmielisen ajattelun mukana kaikessa tekemisessään, mikä näkyy teidän tuotteissaan. Yhdessä paidoista lukeekin näin:


Pojat sanovat, että heidän mielestään lapsilla on nykyään liian kiire kasvaa isoksi. Jos on liian kiire kasvaa aikuiseksi, menettää huolettomuutensa. Lapsenmielisenä voi olla vapaasti oma itsensä ja nauttia elämän jokaisesta hetkestä.

Yksi päivä posti toi meille paketin. Se oli Peacy Creationilta. Kun avasin sen, sanoin, että jaahas, 90-luku on todellakin tullut takaisin. Jos nuoret suunittelevat paitoja, joista minulla tulee mieleen 90- luku, niiden täytyy olla muotia. Paidat olivat just sopivat kahdelle perheemme nuorimmaiselle. Heidän mielestään paidat olivat ihanan väriset. Kun puin paidat lastemme päälle, molempien ensimmäinen lause oli " Ihanan lämmin!" 
Kuopus oppi jo paitansa sanat enkuksi.
Pojat haluavat paidoillaan opettaa englannin sanojen lisäksi värejä. Heille on tärkeää, että paidoissa on iloiset värit. Nämä paidat tulevat olemaan kuopuksen päiväkotipaita ja ekaluokkalaisen koulupaita. Jäämme odottelemaan uusia malleja, uusia tuotteita, uusia sanoja, mitä opetella.
Onnea ja menestystä poikien yritykselle! 

(Kaupallinen yhteistyö, eli postaus tehty paitoja vastaan)

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!