Zico`s Habitaressa

Olipa mukava viikonloppu tai melkein koko viikko. Habitar on siis nyt ohi. Väsyttää, mutta hymyilyttää. Mun mielestä me saimme sisustettua osastomme kodikkaaksi. Kotoista oli se, että otin mukaan keltaisen keinutuolini. Siinä istuessani, ihmiset hymyilivät hyväntahtoisesti. Olisipa muutama halunnut ostaakin tuolin. En myynyt. Eräs vanhempi herrasmies kehotti meitä äkkiä peittelemään sen, sillä museovirasto saattaisi tulla nappaamaan sen. Totta, se on vanha tuoli, mutten tiedä, miten vanha enkä sitä, kenen valmistama se on.
Habitaressa oli paljon porukkaa ja meidän osastollamme myös. Onneksi en joutunut esittelemään yksin. Sain viettää messut mukavassa seurassa. Otin tällä kertaa mukaani lähinnä akustiikkatauluja. Moni kaikuva koti on nyt tai lähiaikoina korville ystävällisempi. Kiitos kun vierailit osastollamme! Oli tosi mukava jututtaa sinua. Nyt ihan suuta kuivaa.Yksi yhteistyökumppanini osastoni sisustamisessa oli Zico´s.
Nuo yläpuolella olevat linnut ja kynttilänjalat saivat messuvierailta ihailua osakseen.
Kuvan pöytä on Mööpelin pojilta.


 Meidän osaston piensisustustavarat oli Zico`s:lta. Se on nykyaikaisen sisustuksen aarreaitta.Yrityksellä on kattava nettikauppa ja sen lisäksi kivijalkaliike Kurikassa. Kävimme Habitarea ennen Kaijan, osastoni sisustajan, kanssa valitsemassa tuotteita osastollemme. Löysimme kaikkea ihanaa.

Alapuolella on muutama kuva Zico`s:n kivijalkaliikkeestä. Liikkeen omistaa intohimoinen sisustaja, Pia. Hän on lämminhenkinen ja palvelualtis ihminen. Oli ilo tehdä yhteistyötä Zicosin kanssa! Luvassa on muutama muukin Habitarepäivitys vielä.
Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!