Puine

Tutustuin yritykseen nimetä Puine instagramin kautta. Näin kuvavirrassa kauniita vanerisia koruja ja kylttejä. Aloin heti seurata heidän instatiliään.  Huomasin, miten tämä yritys pärjäsi Nuori yrittäjä kisassa hyvin. Ensin tämä yritys oli kolmen naisen NY yritys, jota Jasmiina sittemmin jatkoi yksin.
Jasmiina Kolehmainen on puutekniikan opiskelija Lahdesta. Hän suunnittelee valmistaa ja myy tuotteensa itse. Hän  rakastaa luontoa. Se näkyy hyvin hänen tuotteissaan, niissä on luonto läsnä. 

Tämän yrityksen tarkoituksena on tarjota luonnollisuutta sisustukseen vaneristen pienesineiden ja koristeiden muodossa. Kaikki yrityksen tuotteet ovat suomalaisia.
Kun tuli aika miettiä kyltit Habitareen, otin yhteyttä Jasmiinaan. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja sain juuri sellaisia tuotteita, kuin halusin. 

Aikaisin aamulla lähdemme pystyttämään Habitareosastoa. Mukana mm. nämä kyltit ja Puine:lta tulee meidän osastollemme myös kattolamput. 

Habitare on siis Helsingin Messukeskuksessa 13. -17.9. Jos tulet sinne, niin tulethan moikkaamaan meitä. Olemme osastolla 3c 40. Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!