Kohtaamisia

Vähän on meinannut vetää mieltä mankeliin, kun olen vintannut pyörällä tihkusateessa töihin. Aurinkoisiakin päiviä on ollut, mutta kuin tahallaan on pudotellut pisaroita just mun menomatkalle.Perillä sitten on ollut aivan ihania kohtaamisia!  Monia samalle päivällekin. Juttelua, naurua ja muutamia kyyneleitäkin.  Joku ihana ihminen on järjestänyt ystävälleen yllätyksen kaupassamme. Niin lähti onnellinen enkeli ystävän mukaan.  Eräs ihminen kävi kertomassa, miten muutama vuosi sitten maalaamani taulu on heille yhä rakas. Joku alkoi kertomaan tunteista, mitä taulut herättävät ja kertoili siinä samassa elämänsä tarinaa. Kaukaisia sukulaisiakin on poikennut matkallansa kesäkauppaamme katsomaan ja muitakin mukavia vieraita satojen kilometrien päästä. Ihan hirviän mukavia päiviä siis.


En malttanut olla houkuttelematta yks päivä Lumilasten asiakasta kuvaan, kun hänen lettinsä ylettyi maahan asti! Lettiä on siis yhtä paljon, kuin Vimman lettitunikassa.

Monta taulua on lähtenyt uusiin koteihin. Monta vielä odottaa oikeaa kotia. Tilaustauluja olen sopinut sen verran, ettei minulle ole luvassa työtöntä syksyä. Se on hyvä se.Iltaisin kotona olen ollut aika väsynyt, sillä on niin iso harppaus siirtyä mökkiytyneestä maalarista kauppakeskukseen. Sosiaalinen elämä, niin mukavaa kun se onkin, ottaa voimille. Näyttää siltä, että lapset ovat tottuneet työelämääni, sillä entisten pitkien jäähyväisseremonioiden (esim. 15 min soittotuntikuskaukseenkin lähdettäessä) ovat vaihtuneet iloiseen halaukseen.4 kommenttia

 1. Tuo tyttötaulu!Se on upea! Siinä on tunnetta.Sydämeni aivan läpättää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi! Sain toisenkin kommentin, mutta, minä rähmäkäpälä, poistin sen vahingossa. Joo, taulussa on äiti ja vauva:)

   Poista
 2. Huomasin nyt lapsen sen tytön sylissä :)Siis,äiti ja lapsi taulu!Ilmankos vetoaa.

  VastaaPoista
 3. Oi miten kaunis tuo äidin sylissä lapsi- taulu. Harmi kun ei ehditty käymään kesägalleriassa, kun kävimme asuntomessuilla. Meiltäkin saattaisi tulla tilausta tässä syksyn aikana, ollaanpa yhteydessä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!