Aurinkokin vilahti

Ihan alkuun vinkki ASUNTOMESSULIPPUARVONNASTA .
Saimme nimittäin vieraaksemme Pop up kauppaan "Talosta koti " bloggarin Lyden. Oli tosi kiva tavata hänet! Heidän kauniissa kodissaan on iso akustiikkamaalaukseni. Sain vierailla heillä viime kesänä, kun vein taulua heille. Silloin koti oli vielä vähän kesken silloin, mutta nyt olen nähnyt kuvissa, kun koti valmistui ja miten raikkaasti se on sisustettu.Eilen illalla olin menossa nukkumaan. Kuopus tuli kainalooni ja huokaisi: "äitin yöpaita haisee niin ihanalle. Aina, kun mulla tulee itekettävä olo, meen sun kaapille haistelemaan yöpaitaa. Sit se paha mieli menee pois." Tuli kyyneleet silmiin, vaikka naurattikin. Olenhan ollut poissa kolme pitkähköä päivää pop up kaupassamme. Lapsilla on vähän vaikeaa sopeutua poissaolooni, vaikka oma isä on heitä hoitamassa.Olin Asuntomessujen lehdistöpäivässä torstaina. Tässä muutamia kuvia yksityiskohdista. On graafista, pelkistettyä mustavalkoista... Nämä kuvat talosta "Cubo".

 ...ja koreilevaa kartanomaisuutta...   Sitä löytyy runsaasti "Villa Tangosta".


 Tämä Konton akustiikkataulu on HP Duudsonin kodista, Hartmankoti Ankkurista.
 Hartmankoti Salmiakin on sisustanut Elina Ristimaa. Tästä kodista löytyy taulujani.

Tämän kodin lastenhuoneista löytyy Lumilasten myymiä vaatteita. (Gugguu ja Papu)

 Harmaan eri sävyjä vaaleanpunaisella höystettynä. Tykkään.


Nuoren tytön huoneessa kiva kuvakollaasi kohteessa "Pikkuusen paree".


Tämä ihanan nukkekoti löytyy Jämerä kivitalosta "Lakeuden kutsu". Nukkekodin on  tehnyt Riitta Kellosaari miehensä kanssa. Riitta on tuttu Metsolassa blogistaan. Riitalla on uusi yritys, Omin,  joka valmistaan kodintekstiilejä, tarjottimia ym.  
Nämäkin ihanat yksityiskohdat löytyvät Lakeuden kutsu - talosta.

Messut avautuivat yleisölle perjantaina. Väkeä oli ollut paljon sateesta huolimatta. Tangoillakin tuntuu olevan porukkaa, vaikka on ollut niin harmaata ja sateista.

Tänään paistoi aurinko pitkästä aikaa! Iloitsimme siitä ja katselimme gallerian ikkunasta toria. Se näytti hyväntuuliselta.

Tänään tohdin ottaa maalit ja pensselit ja aloin maalata tauluja kaupassamme. Tila on ihanteellinen maalaamiseen valoisuutensa vuoksi.  Silti tuntui vähän hävettävältä maalata asiakkaiden nähden. Maalasin silti.Messuvieraat, sydämellisesti tervetuloa Seinäjoen Torikeskuksen yläkertaan Pop up kauppaamme!


ps. Näistä kohteista löydät taulujani:6 kommenttia

 1. Millainen on akustiikka- taulu? Ja miten se tehdään? Messuilla ois kiva käydä, on vaan toisella puolella Suomea. Oma tyttäreni nukkuu äidin paita unirättinä,tuo parhaiten lohtua ja turvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen suurimman osan tauluista ihan normi taulupohjille, mutta jonkin veran maalaan Konton akustiikkalevyille.

   Joo, ehkä se on paras unirätti:)

   Poista
 2. Oli niin ihanana tavata taas! Tuo teidän kauppa on tosiaan kuin ateljee, hyvä idea maalata siellä, samalla asiakkaatkin näkevät kuinka taulut syntyvät :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulin hyvälle tuulelle vierailustasi! Tervetuloa muulloinkin seinäjoelle <3

   Poista
 3. Mukavaa kurkistella messukohteisiin!
  Ja kauppa on mitä mainioin paikka maalata!!
  Anna luovuuden saada siivet selkäänsä ja asiakkaat ovat varmasti haltioituneita kun näkevät taiteilijan työssään!
  Minäkin teen "taidetta" joka päivä asiakkaiden ihastelevien katseiden alla kukkakaupassa, kun sidon kimppuja, asetelmia tai pyörittelen morsiuskimpun pieniä yksityiskohtia toisella kädellä asiakkaita palvellessa.
  Asiakkaat rakastavat nähdä kaiken tämän!

  Leppoisia kesäpäiviä sinne pohjoiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vatasin vahingossa äsken mieheni nimissä:) Hän oli kirjautuneena gmailiin. Niin. Pitipä heti käydä tekemässä tuttavuutta blogisi kanssa:)
   Todella kauniita kuvia! Ihanaa kesää!

   Poista

Kiitos kommentistasi!