Kesäduuni alkaa

Pian kaikki on valmista Pop up kauppaamme varten. Vielä on muutamia työntäyteisiä tunteja edessä.
Jännittävää! Miltähän tuntuu lähteä töihin joka päivä kuukauden ajan? Olenhan tottunut tekemään työtä kotona. Heinäkuussa olen yleensä maalannut ulkona kaikkina päivinä, kun ei ole satanut. Nyt aion ottaa maalit mukaan kesägalleriaani ja maalata hiljaisina hetkinä. Toin keinutuolinkin sitä varten. Mukavan erilainen maisema ikkunoista, kuin tavallisesti. Kotona maisemani on metsää, tuolla tori. Molemmat ovat paikkoja, joista pidän, molemmat inspiroivat.

Tänään kävimme pystyttämässä Nauravan naapurin kioskin.
Tyttömme ovat jo monen kesän alla puhuneet, että haluaisivat perustaa kesäkioskin. Olemme usein siitä keskustelleet,  mutta aina se on vain jäänyt haavetasolle. Emmekö ole riittävästi kannustaneet, mahdollistaneet?
Nyt kun päätin pistää kesägallerian, niin tuli mieleen, että noin isossa tilassa olisi tilaa naapurillekin...
Tytöt päättivät perustaa siihen 4H yrityksen. Naurava naapuri kuulostaa makealta kaverilta. Hattaran ja karkkien lisäksi heillä on myynnisä Pihlamatleenan Life korttisarja.


Lumilapset tulivat mukaan ihan viime metreillä. Olen tehnyt Lumilasten kanssa yhteistyötä ihan oman yritykseni alusta saakka. Siksi olen erittäin iloinen, että he innostuivat pop up kaupasta. 
Tänään ihastelin uusia vaatteita samalla, kun laitoin omia taulujani pakalleen. Lumilapset myy Suomalaisia, persoonallisia lastenvaatteita. Heillä on myynnissä mm. Vimman, Nopsupopsun, Gugguun, Vinkeen jne. vaatteita.

Jännittäävää, mutta innostavaa. Onneksi mun ei tarvitse olla yksin. Toivottavasti myös asiakkaat löytävät meidät!

Pop up kauppa on auki ma-la klo 11-19. 6.7.-7.8.

t. Virpi

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!