Pieni kierros Asuntomessualueella

Seinäjoki saa ensi kesän asuntomessut. Me Seinäjoen ja Vaasan alueen bloggarit saimme kutsun messualueelle tutustumaan muutamaan rakenteilla olevaan taloon.


Tapahtuman järjestivät:


 
Aloitimme kierroksen talo Nixistä, jota Sarkoa ky rakentaa. Minua oli pyydetty yhdeksi yhteistyökumppaniksi. Suostuin mielelläni. Minulta pyydettiin tauluja luoman kotoisuutta keskeneräiseen kotiin ja printtejä lahjakasseihin.
 

 
Toin näyttelyyn viisi tuoretta maalaustani. Minä olen pysytellyt sisätiloissa pakkasen paukkuessa, viiman vihmoessa. Olen lämmitellyt takkatulen loimussa ja haaveillut kesästä ja maalannut.
 
 
 
 

 

 Kiersimme yhteensä kuusi kohdetta. Tutustuimme talo Nixin lisäksi Talo Nuukaan, Ainoakoti Jekkuun, Forten kivitalojen Villa Tangoon ja kahteen Kastellitaloon, joiden nimet ovat Koria ja Kaarna.

 
 
 
 

 
 
Tämä koti oli jo täysin valmis ja sisustettukin.
Keväämmällä pääsemme uudelle kierrokselle. Silloin kaikki kohteet ovat jo paljon valmiimpia.

Tervetuloa kesällä Seinäjoelle!

TÄSSÄ LINKKEJÄ
* Blogi: Villa Bohemian
* Blogi Siskonpaneelisoppaa
* Asuntomessut
* Messublogi: Talo Nuukan tarinaa
* Messublogi:Asuntomessuheppailua 


7 kommenttia

 1. Aika huippua varmasti! Pakko käydä kyllä noilla messuilla :)

  VastaaPoista
 2. Mahtava, kun olet päässyt mukaan tuollaiseen. Siellä sitten kyllä käydään!

  VastaaPoista
 3. Taulusi ovat sitten kauniita :) Mukava kurkata etukäteen jo messualueelle. Innolla odotan messuja josko sieltä saa vinkkejä omaan hirsitaloprojektiin tänne Lapualle :)

  VastaaPoista
 4. Ai, melkein naapuriin nousee talo:) Olen joskus vieraillut blogissasi, mutten ole tiennyt, että olet Lapualta. Varmasti löytyy vinkkejä hirsitaloon, uskon niin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!