Kotona

Nyt lähti matkaan yksi maalaus.  Tilaustyönä teetetty akustiikkamaalaus.


Huomaan, että oli hyvä pidättäytyä maalaamasta joulun aikaan. Nyt on hirviä into päällä ja uusia aiheita on tullut mieleen niin paljon, että olen joutunut alkaa pitämään kirjaa niistä. Olen ollut kotona ja maalannut oikein ahkerasti.


Aloitin nämä taulut ennen joulua ja nyt olen saanut valmiiksi muutamia tauluja. Tämä leijataulu on iso 70x140cm. Tuulisina päivinä syntyi tuulinen taulu. Tässä taulussa puhaltaa kuitenkin kesätuuli. Ihailen lisääntyvää valoa! Haaveilen keväästä ja kesästä. Yritän nauttia talvisista päivistä. Onhan talvella tosi kaunista. Kylmään en meinaa tottua. Talven jälkeen kuitenkin kevät tuntuu aivan erityisen ihanalta, joten onhan se hyvä tämä talvikin tarpoa läpi. Olen katsellut pihapuita ja maalannut kuusiaiheisia tauluja. Tämän taulun koko on 60x120cm.

 Olen haaveillut matkoista (krooninen vaiva, joka vaivaa pahiten kylminä päivinä) Olen muistellut valkenevia aamuja satamissa ja maalannut samalla tätä taulua.


 
Tämä iso taulu, 110x140, sai nimekseen Rakkaus. Rakkaustaulussa puiden oksatkin ovat kippurallaan ja punaisessa kukassa. Kuvasta ei kunnolla näy noita puita.
 


Tämä iso "Kotona" taulu on kooltaan 120x150cm

Lauantaina pääsen Seinäjokisten ja Vaasalaisten bloggareiden kanssa tutustumaan Asuntomessualueeseen ja muutamaan messutaloon. Mielenkiintoista!

SO- blogeista oli muuten juttu Eparissa. Jutun voi nähdä mm. tuosta Linkki Kanivinossa blogiin, jossa on mm. linkit tämän porukan blogeihin. Tällä blogiporukalla on mukava hyväntekeväisyyskampanja menossa. Tulkaa mukaan! Lisätietoja Koti hyppysissä blogista


Ensi viikolla on Seinäjoen opinlakeusmessut. Aion mennä vierailemaan, kuten olen käynyt jo useana vuonna. Opinlakeusmessuilla esitellään eri koulutusvaihtoehtoja. Näiden lisäksi paikalla on joitakin tämän alueen koulujen Ny yrityksiä. Paikalla on mm. Korttikuja23  ihanine tuotteineen.
Korttikujan facesivuille Tästä9 kommenttia

 1. Tuo Kotona on huippu! Mulla olisi ollut mahdollisuus osallistua myös siihen asuntomessutapahtumaan, mutta en kertakaikkiaan jaksanut nyt lähteä matkustamaan. Olisi pitänyt lähteä jo seitsemältä aamulla lähtevällä junalla Helsingistä, ja tietysti tuntia aiemmin jo kotoa. Pitää tulla lähempänä kesää sitten, jos järkkäävät uudestaan. Ja jospa sitä sitten taas törmättäisi!

  VastaaPoista
 2. Niin kauniita tauluja! Tuosta leijataulusta tuli kesän kaipuu... Kohta se on taas täällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kesän kaipuuta on:)! Pakkasta nytkin -25. Kun se tuosta vähän lauhtuu, vois nauttia vähän talvestakin.

   Poista
 3. Tässä ihaillessani näitä taulujasi pohdin tulevaisuutta ja oman kodin sisustusta. Nämä taulut vain kolahtaa minuun niin täysin joten pohdin oletko koskaan maalannut seinälle suoraan vai teetkö vain tauluja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen joskus maalannut myös suoraan seinälle. Se on vähän jännittävää. Nyt joulua ennen maalasin omaan kotiin jotain suoraan seinään. Sitä pitäisi harjoitella, että tulisi varmuus. Nyt tuntuu, että taulupohjalle on mukavampi maalata.

   Poista
  2. Joo, varmasti kaikkea pitääkin ensin harjoitella. Mutta kauniita tauluja jokatapauksessa teet. Jonain päivänä jos saadaan talo valmiiksi olisi ihana omistaa sinun taulusi seinällä joten sitä odotellessa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!