Ten art
Lauantaina kaikkein pienin tirpana täytti 2 vuotta. Minulla oli samana päivänä työkeikka Lempäälään, joten en ollut laulamassa aamulla hänen sänkynsä vieressä. Se vähän vaivasi minua, mutta lauloimme poikani kanssa (joka oli mukanani) sankarille oikein isosti tullessamme reissusta.
 


Vein taulujani uudelle jälleenmyyjälle Ideaparkkiin. Ten Art perinteikäs, arvostettu Suomalaisen taiteen liike. Olen otettu siitä, että he halusivat taidettani myyntiin liikkeeseensä.
Ihan mahottoman hyvälle tuulelle tulin, kun samantien liikkeeseen tuli taulujen ostaja. Jotkut tauluistani siis eivät ehtineet edes gallerian seinälle!:)
Tänään julkistettiin SOblogit.

 Se tarkoittaa, että joukko eteläpohjalaisia blogeja on lyönyt hynttyyt yhteen. Jatkossa blogit julkaisevat postauksiaan nimen SOblogit alla. Nimi tulee sanoista South Ostrobothnia eli Etelä-Pohjanmaa.
SoBlogeissa mukana olevat blogit tunnistaa blogien sivuilla olevasta logosta. Julkaisemalla blogipostauksia saman nimen alla blogit haluavat kannustaa eteläpohjalaisia seuraamaan ja tutustumaan oman alueensa blogeihin. Bloggarit toivovat SOblogien lisäävän myös alueen blogien välistä yhteistyötä.

Mukana SOblogeissa ovat blogit: Aarteita By KEY, Elämää Sinisalossa, Hannatic, Kanivinossa, Keltainen keinutuoli, Kurpitsavilla, Mari H, Metsolassa, Miia-Rebekka, Niittylän Lapset, Päärynäpuun alla, Suvikukkasia, Taidetekstaamo, Usva ja Villa Bohemian. Mukaan blogeja on pyydetty Seinäjoen alueen bloggaajien Facebook-ryhmän kautta.

SOblogien postauksia pääsee helpoiten lukemaan Facebookin kautta tykkäämällä SOblogeista siellä. SOblogien yhteisblogi on osoitteessa  www.sobloggaajat.blogspot.fiEilen syttyi ensimmäinen neljästä.


 
 
 


Tämän peilin olen maalannut jokunen vuosi sitten. Se pääsee aina joulun tienoolla seinälle ja toistaa  valoja ja värejä, erilaisia päivän mittaan.

Hyvää adventinaikaa toivottaa Virpi
 
 

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi!