Kotisivut ovat auenneet!

Keltaisen keinutuolin kotisivut ovat auenneet! :) 

Sivuilla on nyt mm. Galleria, jossa on esillä myytävät taulut. Olen nimittäin saanut usein palautetta, että olisi kiva, jos minulla olisi täällä selkeästi esillä, mitkä taulut ovat myynnissä. Olen tottunut esittelemään blogin puolella lähinnä jo myytyjä tauluja, niiden maalausvaiheita ja tunnelmia. Pääasiassahan olenkin kertonut tilaustauluista ja taidepainotteisesti elämästäni.
Korttikauppa on nyt myös siirtynyt blogista kotisivuille.

Uusi sähköpostiosoitteeni on virpi@keltainenkeinutuoli.fi, mutta vanha keltainenkeinutuoli@anvianet.fi toimii edelleen.


Kotisvut on tehnyt Pasi Rajala JNT Finland nimisestä yrityksestä, joka perustaa verkkokauppoja, kotisivuja ja toimii it tukena yrityksille. Kun loppusyksystä kyselin blogissani kotisivujen tekijöiden perään, sain monia hyviä ehdokkaita. Valitsin Pasin sivujen  tekijäksi sillä perusteella, että hänen viestinsä oli niin selkeä minulle, joka en kotisivujen maailmasta juuri mitään tiedä. Hänen viestissään oli selkeästi eritelty, mitä hintaan kuuluu. Tähän asti olen ollut tyytyväinen. Uskallan suositella muillekin.





Jo useampana vuonna joulun alla käy täällä kotiateljeessa tavallista enemmän vierailijoita. Ihmiset käyvät valitsemassa tauluja itselleen tai läheisilleen lahjaksi. On mukavaa jututtaa vaihteeksi aikuisia ihmisiä, sillä minun "työkaverini" ovat päivisin neljä pientä tyttöä. Tänään omien lasten lisäksi kahdesta eri perheestä hoitolapsia. Tämä hoitolapsihomma on harvinaista. Alkuitkujen jälkeen he leikkivät niin, että minä näemmä pystyn kirjoittamaan blogia;)





 
Eilisiltainen koululaisten joulujuhla Lakeuden ristissä toi valoisan mielen. Me istuimme kirkon penkissä ja lauloimme enkeli taivaan. Ja minä pidättelin kyyneleitä. Siellä ne olivat omat lapseni vuorollaan edessä hieman ujoina, mutta silmät loistaen laulamassa. Unohdin, että olin ollut jo monta päivää vähän apealla mielellä. Siinä juhlan lomassa silmä hakeutui kirkon korkeaan kattoon, lamppuihin, valoon. Lakeuden risti on rakennuksena mahtava. Se on valoisa, persoonallinen ja mielenkiintoinen kirkko.





Viime viikonloppuna Maalaismarkkinoilla oli paljon väkeä liikenteessä. Moni taulu löysi uuden kodin tai päätyi vielä hetkeksi pukinkonttiin. Minähän en aikonut sinne perinteitä kunnioittaen mennä, mutta jouduin menemään.  Hajamielinen kun olen, olin unohtanut yhdestä taulusta singreerauksen, joten oli lähdettävä se tekemään. Samalla huomasin, miten kiva markkinatunnelma siellä oli ja löysin sittemmin itseni myös markkinapöytämme takaa. Meillähän oli mukavaa! Koska meitä myyjiä oli useampi, niin vuorollamme ehdimme kierrellä ja ihastella muiden toripöytien tuotteita.  Kakkuritari  teki vaikutuksen. Heidän pöydässään oli tehty piparitaikinasta ihan mielettömän hienoja Reino-tossuja ym. Myös tonttupajan tontut olivat todella ihania (en muista, oliko tämän niminen, enkä löytänyt netistä tietoa). Ne olivat sellaisia ilmeikkäitä, isokokoisia, huovasta tehtyjä tonttuja ja mummeleita ja ukkeleita.

Markkinoilla pöydässämme oli ilmainen arvonta. Voittona oli lakeuden tonttu- taulu. Sen voitti Henna Kannosto. Voittajalle on ilmoitettu ja posti vie paketin perille.






2 kommenttia

  1. Tauluissasi on kauniisti esillä joulun tärkein sanoma. Upeita kaikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kehrä! Yritin alkaa maalaamaan jouluisia kuvia jo lokakuussa, muttei niitä oikein syntynyt. Ne syntyivät vasta lähellä joulua:)

      Poista

Kiitos kommentistasi!