Lampaiden paijausta + linkki facen ARVONTAAN

"Saako sitä silittää?" kyseli tyttönen. Luvan saatuaan hän laittoi kätensä lampaan lämpimälle, rasvaiselle villalle, huokaisi ja hymyili. Hän haaveilee omasta lampaasta, mutta sitä toivetta ei ainakaan lähiaikoina voida toteuttaa, joten meidän on tultava uudestaankin tänne.


Häkin silmistä mahtuvat juuri ja juuri pienet kädet silittämään.
Kävimme SO-bloggareiden (perheineen) kanssa Seinäjoen Ylistarossa 4H: n kotieläinpihalla, eli Elämysmaailmassa. Annika 4H:sta kertoi meille Elämysmaailmasta. Se työllistää kesäisin paikallisia nuoria.

Täällä on lampaiden lisäksi ainakin vuohia, lehmiä, possuja, ankkoja, kanoja, hevosia ja koira.


Näitä katsellessa tuli taas fiilis, että vois olla kiva ottaa kanoja omallekin pihalle. Meillä on ollut muutamana kesänä lainakanoja. Niiden eloa oli hauska seurata ja palkaksi sai joka aamu munan kultakin kanalta. Se oli ehkä osittain mielikuvituksenkin tulosta, mutta jotenkin oman kanalan munista leivottu kakku oli kuohkeampaa ja paremman makuista.

 Vastasyntynyt


 
Kakkua meille tarjosi paikallinen leipomo.

Elämysmaailmassa on eläinten lisäksi polkutraktoreita, pelilato ja iso kyläkeinu, jollaisesta haaveilen meidänkin pihalle. Tämä on paikka, mihin pitää tulla koko kiireettömästi. Täällä saa mukavasti päivän kulumaan. Tässä miljöössä on leppoisa, kotoinen tunnelma.
Minä saan arpoa kaksi pääsylippua Elämysmaailmaan, niiden lisäksi arvon kaksi aikuisten Tivolilippua Kyläkaupan Tivoliin sekä kaksi kesäistä printtiäni. Jos voittajaksi sattuu kauempana asuva, niin nyt on oikein hyvä syy tulla kesälomareissulle Eteläpohjanmaalle. Ennustan tänne lämmintä loppukesää:) Arvonta on facen puolella. Klikkaa tästä Keltaisen keinutuolin faceen


Yhteistyö 4H-elämysmaailman kanssa.

1 kommentti

  1. taatusti näkemisen arvoinen paikka :) elämyksiä ja ihania hetkiä aistii kuvistakin...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!