Visiitti sviitissä
No nyt on sekin nähty, tohdinko sanoa, Suomen pramein hotellihuone. Se on tietysti Tuurissa, Keskisen hotelli Onnentähden sviitti numero 313.
On kukkaa, koukeroa ja muhkeita verhoja...
Kuulimme, että kauppias on ollut itse suunnittelemassa tämän hotellihuoneen sisustusta.
Hän ei ollut itse paikalla, mutta itse Jari Mäki oli. Tiedättehän hänet? Se mies, joka pitää Koskenkorvalla Ameriikkakauppaa. Hän kertoili tarinaansa ja pyysi meitä tutustumaan. Olen asunut eteläpohjanmaalla jo 12 vuotta, mutta vasta muutama viikko sitten vierailin Jari Mäen liikkeessä ensimmäisen kerran. Luulen, ettei se ollut viimeinen, sillä se on niin erilainen kauppa, että sinne pitää viedä muualta tullut tuttavakin vierailulle.


Me SObloggarit olimme siis kutsuttuna Hotelli Onnentähden kokoustiloihin kuuntelemaan mielenkiintoisista matkailukohteista tällä alueella sekä suunnittelemaan yhteistyötä Ep-matkailun kanssa.

Itseä tämä aihe kiinnosti erityisesti, sillä meillä käy kylässä paljon sukulaisia ja ystäviä eri puolelta Suomea. Tykkäämme esitellä tämän alueen houkuttelevimpia matkakohteita. Keskisellä olemme käyneet ja käyttäneet vieraitamme todella usein. Varsinkin kesällä ilmainen tivoli on lapsiperheille aika houkutteleva kohde. Nythän heille on tullut myös entistä laajemmat sisäleikkipuistot, joten ei tarvitse odottaa heinäkuuhun, kun voi viedä viikonloppuvieraita pomppimaan. Duudsonparkissa ja Powreparkissa saa remuta vielä enemmän ja niissä viihtyvät pitkään myös isommat lapset.

Lakeudelle-perhekohteissa riittää elämyksiä, shoppailua ja tapahtumia koettavaksi - kaikenikäisille! Paikalliset SObloggaajat perheineen tarttuivat lähimatkailuhaasteeseen ja lupaavat jakaa kaudella 2017 mielenkiintoisia kokemuksiaan lakeuden perhekohteista ja tapahtumista.

Millainen hulabaloo on suurperheen päivä sisäaktiviteettipuistossa? Onnistuuko reissuilu lakeudella, kun lapsilla on erityisruokavalioita? Entä saako bloggaajaäiti lähilomalla teinin irti älypuhelimesta? Tempaudu mukaan matkatarinoihin osoitteessa www.lakeudelle.fi


1 kommentti

  1. Tuo Tuurin hotelli on kyllä melko krumeluuri. Kerran olimme siellä koko perheen voimin ja olihan siinä meillä kaikilla ihmeteltävää, huh heijaa. Huoneiden koosta suuri plussa sillä olimme edelliset yöt viettäneet Vaasassa ja huoneemme oli siivouskomeron kokoinen niin tuo Tuurin hotellihuone oli siihen verrattuna aivan valtava.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!