Saunan seiniä ja muita yksityiskohtia asuntomessuilla

Aina silloin tällöin joku kysäisee, että joko olette pihasaunan rakentaneet. Nimittäin muutama vuosi sitten Ilkan toimittaja kysyi, että meneekö tauluista saadut rahat perheen elättämiseen vai johonkin tiettyyn juttuun. Tulin kertoneeksi hänelle ja hän lehteen kirjoitti, että haaveenamme on  rakentaa joskus pihasauna. Se haave on istuntunut sinnikkäästi meissä vuosikausia. Oikeastaan siitä asti, kun ostimme tämän kodin 9 vuotta sitten. Haave on laajentunut vielä saunan lisäksi pukuhuoneeseen ja saunatupaan.

Nyt se vihdoin on aloitettu ja jo kovin valmiin näköinen. Työtä on toki pitkästi edessäkin päin.
(Teen mökistä oman postauksen myöhemmin.)Siksi asuntomessujen bloggaripäivänä viime lauantaina oli erityisen kiinnostavaa kierrellä juuri saunoja. Oma ajatus mustasta saunasta vahvistui.
Tässä Villa Roihussa oli tosi kaunis saunan seinä. Pidin erityisesti myös tämän kodin lastenhuoneesta. Sekin ilahdutti, että tämä kohde on asukkaidensa näköinen. Talon tuleva asukas kerotoi, että on saanut tähän kotiin kimalletta, kuten on halunnutkin:).


Minä en ehtinyt kiertää kaikkia kohteita, sillä esittelin myös itse "Pikkuusen paree" kohdetta.
Tästä kohteesta ovat kirjoittaa Home White Home bloggari ja After the storm bloggari näin.
Tähän kotiin pihasuunitelman on tehnyt Pro agrialta Marika Turpeinen.


Talo Markki on koti, jonka ulkonäkö miellyttää minua erityisesti. Myös sisältä se on kaunis ja rauhallisen näköinen. Paras kohta tässä kodissa on mielestäni ruokailutila, eli ruokapöytä puunvärisen kehokon sisällä, jonka pääty on isoa ikkunaa. Talo Markki nimisestä blogista voi lukea kuulumisia tämän kodin rakentamisesta.

Talo Nixi on Markin naapuri ja se on myös ulkoaopäin minun silmääni mielyttävän mallinen. Sisällä ihailin parketin ja keittiökaappien väriä. Pun väri tuo lämpimän tunnelman. Talon on rakentanut Seinäjokinen rakennusfirma Sarkoa. Se oli meidän blogipäivän yhteistyökumppani.
Tämän rivitaloasunnon oli sisustanut Pentik. Koti oli lämpimästi sisustettu. Tykkäsin erityisesti tiiliverhoilusta vessassa ja kodinhoitotilassa. Tässä kodissa on myös mukavasti väriä.
Hartmankoti Ruutu oli kohde jonka näkemistä odotin eniten. Vahingossa kuitenkin kuvasin vähiten:/, Taisin unohtaa kameran jutellessani Rasmusvauvalle ja Elinalle. Ihailen Sisustus room2:n Elinan tyyliä sisustaa. Hänen tyylinsä on harmonista, mutta rohkeaa. Olen kuullut hänestä hyvää palautetta asiakkailtaan. Tässäkin kohteessa on varmasti  tulevan kodin asukkaat olleet vahvasti mukana sisustamassa. Koti Ruutu on ajattomasti ja herkästi sisustettu. Taloon on valittu todella kaunis House 2:n:n keittiö.


Tässä kodissa on paljon taidetta. Kollaasin kuvat ovat Niittylän lapset bloggarilta.  Lipaston päällä oleva taide on minulta ja IrinaK:lta:lta. Talon ulko-oven läheisyydestä löytyy myös iso kuvakollaasi Tuukka Kivirannalta.Kannustalo pohjanmaa ihastutti persoonallisuudellaan. Myös monipuolinen taide teki tästä kohteesta mielenkiintoisen. Talossa näkyy arkkitehdin ja sisustussuunnittelijan hyvä yhteistyö. Tämän kohteen arkkitehtinä on toiminut Kannustalolta Kati Rasku ja sisusutussuunnittelijana Helena Karihtala.


 

 Tämä kohde on niin överi, että tulee väkisellä hyvälle tuulelle....
 Kimara Katariina on modernin pohjalaistalo, jonka pihapiirissä saimme nauttia herkullisia eväitä.Kiitos katujuhlan järjestämisestä Villa Bohemian Hanna ja Siskonpeneelisoppaan blogin Tiina

2 kommenttia

  1. Mahtava kiinteytys päivästä. Messurakentaminen on ollut hieno elämys ja mitä suurinta iloa tuottaa se että useampi Seinäjokinen alansa osaaja on messuilla mukana. Eräänkin erittäin osaavan taiteilijan töitä tulemme messuilla näkemään jopa useammassa kohteessa. Mielenkiinnolla jään seuraamaan saunan vaiheita. Sarkoa muuten rakentaa saunan lauteineen juuri tilaajan suunnitelmien mukaisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Hanna! Saunan osalta päädyimme hirteen (kuten talonkin). Tilasimme paketin Savon talo ja kalustolta. Heidän mallistostaan muokkaisimme piirrustuksia yhdestä mökistä meidän tarpeisiimme.

      Poista

Kiitos kommentistasi!