Kouvolassa

Pääsimme perille. Emme eksyneet kertaakaan matkalla Kouvolan Taide-iltaan. Saattoi silläkin olla vaikutusta, että minä ajoin vain tuttuakin tutumman pätkän Seinäjoelta Lempäälään.

Sisustuskahvila Kaarnasydän on kyllä tosi kaunis paikka. Siellä on avarat tilat ja isot ikkunat, joista on näkymä vesistöön. Kaarnasydän on perheyritys, jossa kolmen sukupolven naiset pitävät kahvilaa ja sisustusliikettä.
 
 
 
 
Laulajina olivat siis sopraano Kaisa Peni, Mezzosopraano Mari Lavikainen ja pianistina oli Heini Ertolahti. Heidän musiikkinsa soi niin, että kylmät väreet kävivät.( Facebookissa videonäyte)
Me aloimme suunnitella tällä porukalla heti uutta taideiltaa, ehkä jo elokuulle. Paikkakunta on vielä avoinna...

Me saimme käydä (harmi, kun en kuvannut) kylässä erittäin kauniissa, uudessa kodissa, jossa iso ikkuna avasi näkymän joelle.

Meitä huvitti tämänkertaiset tutustumiskohteemme. Kävimme kukkaostoksilla Kouvolalaisessa kukka- ja sisustusliike Ruusupuussa sekä Honkasen hautaustoimistossa (ei ihan tavallinen turistikohde, mutta ihan mielenkiintoinen). Kun lähdimme ajelemaan kotiapäin, niin huomasimme yhtäkkiä kauniin rauniokirkon, eli kirkon ilman kattoa. Pakkohan siinä kohtaa oli jarruttaa. Kävimme kiertämässä sitä kameran kanssa. Aurinko paistoi, mutta hyytävä tuuli pilasi tunnelmaa.

 
 
 
 
 
Matkalla pysähdyimme vielä Tampereen Radiokirppikselle. Olen käynyt siellä usein. Se on lähes ainoa kirppari, josta löydän vaatteita myös itselleni. Tällä kertaa löysin vain muutaman lastenvaatteen.

Kiitos matkaseuralaiset ja Kouvolalaiset. Olipa mukava käydä!

ps. Facebookissa on tauluarvonta!

1 kommentti

  1. �� Kiitos! Hymyilyttänyt jälkikäteen moni tapahtuma tuoltakin reissulta �� Kiitos!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!