Vaihteeksi grafiikkaa

Vaihdoin vaiheteeksi lajia. Muutamaksi päiväksi vain, mutta niin innostavaa juttua, että toivon löytävän aikaa tähänkin. Jos en muulloin ehdi, niin ainakin näin koulupäivinä pääsen jatkamaan.
Mahtavaa, että Seinäjoelle saatiin Lapin yliopiston taiteen perusopetuksen jakso. Tällä kertaa vuorossa taidegrafiikka.
 
 
 
 
 
 
 
Kotitehtävänä oli piirtää kuva, josta sitten koulussa tehtiin laatat ja painettiin. Opettelimme tällä kertaa lähinnä metalligarfiikkaa. 
Toiseksi vanhin tyttömme pääsee ripille ensi kesän alussa. Päätin tehdä hänelle lahjaksi taulun.


 Opettajanamme toimii Graafikko Riitta Ylinen. Hän on ollut taideopettajani aiemminkin.


 
Eilinen tuntui arkionniselta. Pesin lasten kanssa terassikalusteet jotta pystyimme kattamaan päivällisen ulos. Söimme ja huokailimme kevään ihanuutta. Luulen, että syömme tuttuun keväiseen tapaan pihalla melkein joka päivä. Sain valmiiksi maalauksen, jonka tunnen kuvaavan hyvin sisäistä maailmaani silloin, kun on tunne, että kaikki on hyvin. Sellaisia kiitäviä hetkiä tulee ja vaikka toisessa hetkessä tuntuisi jo toiselta, pidän noista onnen hetkistä kiinni. Niitä haluan välittää myös tauluihini.Eskarityttöset päättivät laittaa vihot ja kynät taskuun ja lähteä etsimään kevään merkkejä. Ottivat pikkusiskon mukaan ja hän kirjoitustaidottomana piirsi, mitä keväisiä asioita he löysivät. Eivät ehtineet pihalta metsään, kun jo sammakkomuori loikki vastaan.

Muutama muukin juttu löytyi ja minä sain kevään ensimmäisen kukkakimpun, leskenlehtiä.
 
Tänään tarkistelen, onko kaikissa tauluissa singreeraus. Huomenna on taideilta Kouvolan Valkealassa. Taidetta ja musiikkia rakkaudesta!
 
Tässä muutamia kuvia tauluista, jotka matkaavat sinne. Lisää tauluja täällä.
 
 
 
 
T 
 
 
 

1 kommentti

  1. Arkionni on iso onni. Se yllättää hetkessä. Kauniita uusia tauluja ja grafiikkaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!