Joulukuun viimeinen päivä


Meidän joulu oli rauhallinen. Hiljainen se ei ollut. Pelasimme Aliasta oikein ahkeraan. Pienimmät pelasivat lasten Aliasta. Vanhoja, hyviä pelejä. Olimme keskenämme monta päivää. Nukuimme pitkään ja söimme ahkeraan. Itse tunsin, että tällainen oleskelutauko oli erittäin tervetullut kiireisen syksyn päätteeksi. En maalannut mitään moneen päivään. Vaikka maalaus ei edelleenkään tunnu työltä, niin tuntuu, että siitäkin on hyvä pitää välillä taukoa. Ainakin perheen mielestä on ihanaa, kun toisinaan voi keittiössä ja olohuoneessa kulkea ihan ilman esteitä.

 
 
 
 
 
 Jouluaattona paistoi aurinko kirkkaasti. Kävimme aamupäivällä lenkillä. Lakeus kylpi valossa. Se tuntui ihanalta, muttei lainkaan jouluiselta. Illalla sammutimme valot, laitoimme kynttilät ja kuvittelimme hanget korkeat nietokset ynnä muut. Tuntui joululta. Joulupäivän iltana myöhään kävimme retkellä läheisellä suolla. Otimme mukaan taskulamput, muttei niille ollutkaan tarvetta. Kuutamo oli niin kirkas, että näki hyvin kävellä pitkospuilla. Nyt lapset vinkuvat joka ilta kuutamokävelylle tai -pyöräilylle.
 

 Niin meni joulu ja alkoi arki. Loma jatkuu muilla, paitsi minulla. Olen jatkanut tilaustaulujen maalausta, käynyt suunnittelemassa uusia tilaustauluja ja vienyt tauluja jälleenmyyjille. Uusia tauluja löytyy Seinäjoelta Sisutus room2:sta, House2:sta,  Lempäälästä Ten Artista ja Vantaalta Taidepalvelu Saikkoselta.

Maalaamisen lomassa leivon ja hössötän uutta vuotta varten. Meille on tulossa siskoni suurpeheineen. Odotamme kaikki heitä ihan onnessaan. Olemme varanneet vuoroja, kuka saa ottaa vauvan syliin ekana, tokana jne.

 
Tänään kuvautin muutamia tauluja lapsityövoimalla ja lisäsin ne kotisivujeni taulukauppaan. Muutama jäi vielä kuvaamatta, mutta laitan ne lähipäivinä. Olen saanut palautetta, että omassa taulukaupassani on liian vähän tauluja myytävänä. Se on totta. Olen maalannut niin paljon tilaustauluja ja ne taulut, jotka eivät ole olleet tilaustöitä, ovat menneet jälleenmyyjilleni. Aion panostaa tänä vuonna paremmin siihen, että myös sivuiltani löytyy enemmän vaihtoehtoja.
 
Jos siis kaipaat taulua, pidät maalaustyylistäni, muttet löydä sopivaa taulua sivuiltani, niin laita sähköpostia tai soita. Minulla saattaa olla täällä valmis tai puolivalmis taulu juuri sinua varten. Tai jos ei ole, niin maalaan sellaisen. Ideoidaan yhdessä aihe, värit ja koko.
 

 
 


4 kommenttia

 1. Onnellista uutta vuotta teille ♥

  VastaaPoista
 2. Uuden vuoden iloa ja onnea Sinulle ja perheellesi. Milloin tulenet tänne kotikonnuillesi näyttelyä pitämään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinulle Kaisu! Ei ole ainakaan vielä sovittuna sinne suunnalle näyttelyä, mut eipä elämästä koskaan tiedä:) Mukava ois tulla kotikonnuilla käymään taulujen kanssa tai ilman:)

   Poista
 3. Onnen ja ilon vuotta 2016! ❤ Vastaan viestiisi piakkoin. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!