Kylmenevää

Kirpeitä, kylmiä syysammuja. Kylmä ei sinänsä viehätä, mutta kaunista on! Niin kaunista, että oli pakko pysähtyä räpsäsemään pikaisesti kuva aamusumuisesta, huurteisesta lakeusmaisemasta matkalla Tampereelle. Kävin viemässä uusia tauluja Taidepalvelu Saikkoselle eteläsuomeen ja Ten Art:iin Lempäälään.
 
Saikkosen liike sijaitsee Vantaan Variston Kodin1: n tiloissa ja Ten Art on Ideaparkissa Lempäälässä.
 


Kaunista siis, mutta työlästä tämä, kun ilma yhtäkkiä muuttuu näin kylmäksi. Aina tähän aikaan vuodesta tuntuu, että ompa meillä iso perhe. Tavallisesti en sitä edes mieti. Se on itselle niin tavallinen asia. Huomaan sen vain silloin, kun joku toinen alkaa päivittelemään perheemme kokoa tai meidän vanhempiemme työmäärää. Itse en ajattele lapsia työmääränä.  Mutta siis näin kun syksy vaihtuu talveksi meinaan hukkua toppavaatekasaan. Koitan selvittää, mikä mahtuu kellekin ja kuka tarvitsee uutta. Koitan muistaa, missä mitkäkin vaatteet ovat, etten osta turhaan uusia ja sitten huomaa, että oli ostanut jo viime kauden lopussa ensi talvea varten (näinkin on käynyt). Tämä on muutaman päivän kestävä projekti. Se on par aikaa vaiheessa, mutta tavoitteena saada valmiiksi lauantai-iltaan mennessä.

Myös taidehuoneen siivous ja järjestyksen vaihto on meneillään. Siitä kyllä laitan kuvan, kunnes saan sen valmiiksi.


 
Olen saanut valmiiksi kaksi tilaustaulua. Molemmat olivat lahjaksi miehelle. Tämä niittyvilla taulu on lahja vaimolta isänpäivälahjaksi metsien miehelle. Hän sai sen vähän ennakkoon. Sain jo kuvan, kun taulu on seinällä. Tulin valtavan iloiseksi, kun jo kuvasta huomaan, että taulu sopii tälle seinälle tosi hyvin.




 
 
Tämä meritaulu puolestaan on lahja tyttäreltä purjehtijaisälle. Tässä taulussa veneet tähyilevät merelle. Ajatuksen oli, että tätä taulua katsellessa jaksaisi talven yli, kunnes taasen pääsee merille.
 

Kuuraiset aamut ovat innoittaneet jo vähän talvisiin tunnelmiin. Lisäsin nämä alla olevat taulut tänään taulukauppaan. Tästä pääset sinne.



 


Lapsilla ja miehellä alkoi syysloma. Itsekin aion pitää muutaman päivän lomaa. Toivon ja toivotan aurinkoisia syyspäiviä itse kullekin!

2 kommenttia

  1. Todella kauniita ovat syksyn ensimmäiset pakkasaamut! :)

    VastaaPoista
  2. aina ne pakkas-kelit tulee yllättäen :) upeita nuo sun taulut ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!