Taidepalvelu SaikkonenPääkaupunki seudulla taidettani myy Taidepalvelu Saikkonen. Liike sijaitsee Vantaan Variston Kodin1: n tiloissa. Osoite on Martinkyläntie 48. Liikkeen omistaa Marika Saikkonen. Hänellä on pitkä kokemus taidekaupasta. Hänen vahvuutenaan on myös "sisustussilmä", joten hän osaa katsoa, minkä tyyppinen taulu mihinkin tilaan sopii.
 
 
Tila on ihanan avara, valoisa ja jotenkin helposti lähestyttävä:). Kävin viime tällä viikolla viemässä lisää taulujani sinne. Kuulin, että useat niistä ovat jo myytyjä tai sovituksessa uusiin kotiehin. Olen siitä tosi iloinen! Jos joku ostaja sattumoisin lukee tämän, niin kerron vielä senkin, että  ilahdun aina, jos saan kuvia sähköpostiini, kun taulu on päässyt seinälleen.
 
 Tästä linkki Taidepalvelun Facebook sivuille ja Tästä kotisivuille.
 
 
 
 

 
Sain viime viikolla uusia kortteja painosta. Osa on niitä, joita on ollut aiemminkin myynnissä, mutta ovat loppuneet. Osa on ihan uusia malleja.  Korttikauppaan tästä
 


 


Työ jatkuu... Onneksi sitä ei tarvitse tehdä yksin:)2 kommenttia

 1. Oi miten kiva, täytyypäs käydä jonain päivänä tutustumassa!
  Ihana kun lapsikin saa maalata..tai ehkä olla maalavinaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyhän tutustumassa liikkeeseen! Elokuussa tuun uuden kerran. Joo ja lapsi saa kyllä maalata, mut äiti maalaa usein päälle näissä yhteisteoksissa. Hän ei tahdo malttaa maalata pelkästään omaa taulua:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!