Lapsia ja lintuja


Viikonlopun vietimme koko perheellä Helsingissä. Kävimme purkamassa näyttelyni Gustavelundista. Samaan yhteyteen oli sopinut monta tapaamista taulun tilaajien kanssa. Kiersimme myös viemässä suurimpia tauluja koteihin. Tein muutaman asiakaskäynnin koteihin, joihin on suunnitteella tauluni. Tämä reissu oli siis työreissu, mutta ehdimme vähän käydä haistelemassa tuulisen Helsingin vappua. Lapset vaativat myös metroajelua ja saivat sen.
 
 
 
 
 
 
(Helsinkikuvat: Petrus Mäkinen)
 
 
 
Kerron joistakin tauluprojekteista tarkemmin myöhemmin.

Ainakin tästä teen vielä oman postauksen: Nämä akustiikkataulut tulivat kotiin, joka ei ole edes ihan valmis vielä. Niin kaunis ja valoisa koti, kuin olla voi! Tämä koti on Bloggari Lyden koti. Hän kirjoittaa blogia: "Seuraava talo", josta voi seurata tämän kodin rakennusvaiheita. Hän on tuttu myös blogeistaan  "Talosta koti" ja "Lyde teki".

 
Koivuinen akustiikkataulu päätynee tähän toivottamaan vieraat tervetulleiksi taloon. Oli mukava nähdä Lyde ihan oikeasti, sillä olemme olleet yhteydessä vain sähköpostitse.
 
 
Tämä todella iso akustiikkataulu (koko 120x240) Päätyi hetkeksi lattialle odottelemaan korkealle seinälle pääsyä. Taulu on tilaustyö ja sillä on vahvaa symboliikkaa tähän perheeseen ja uuteen kotiseutuun.


Kävin katsomassa kodin, johon on suunnitteilla tilaustaulu. Tämäkin koti uusi, erittäin kaunis ja hyvällä maulla sisustettu. Mahtavaa ajatella, että saan maalata tänne taulun. Tästäkin projektista kerron myöhemmin lisää. Tämä taulun tilaaja sai minulta taululahjakortin syntymäpäivälahjaksi. Hän oli käynyt miehensä kanssa katsomassa näyttelyni Gustavelundissa ja osasivat sen perusteella sanoa, minkä tyyppisen taulun he haluavat tilata.

Kuvassa näkyy teipit, jolla mallailimme taulun kokoa.
 
Vein myös toisen ison (koko120x240) kokoisen akustiikkataulun asiakkaan kotiin. Tauluun on kuvattuna perheen lapset ja merenrantaa. Pääosin tämä taulu on abstrakti teos.
Unohdin ottaa tästä taulusta kuvaa oikealla kameralla, joten alla olevat kuvat ovat kännykällä otettuja. Saan ehkä joskus taulun tilaajalta kuvan, kun tämä on seinällä. Jaan sitten sen tänne. Tämäkin taulu pääsi tosi kauniin, rauhallisesti sisustetun kodin seinälle.
 

 
En voi sanoa muuta, kuin että kylläpä oma koti tuntuu loukolta näihin upeisiin, uusiin koteihin verrattuna! Mutta ei se mitään. Kestän, kuin mies, enkä aio alkaa haaveilla uudesta kodista.
 
Helsinkiläiset ostivat kotisivujeni gallerian melkein tyhjäksi. Olen lisäillyt sinne muutamia uusia tauluja. Lisää on tulossa...
 

 
 
 
 

 

 

 

 
  

8 kommenttia

 1. Voi hyvänen aika tuota tämän emännän raksa-lookkia! :-D

  VastaaPoista
 2. Komeat taulut! Oma koti näyttää aina omiin silmiin jotenkin valjummalta kuin onkaan. No, minun kohdalla tämä johtaa jatkuvaan remontointikierteeseen. Nytkin työn alla on alakerran wc.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin se on. Meidän remontista on kolme vuotta. Vessa pitäisi remontoida ja maalattavaa olisi vaikka kuin, mutta into puuttuu ja aikaa en malttais käyttää remontoimiseen. Rahakin nuo rempat syö.

   Poista
 3. Huikea tuo akustiikkataulu! Olet kyllä hyvä taiteilija. Tahtoisin myös jotain tuollaista kotiini! -Ride-

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!